Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Miten saada belgialainen puhelinnumero?

Julkaistu osoitteessa Kansainvälinen

Belgia on yksi Euroopan vauraimmista maista. Useimmat belgialaiset osaavat englantia kohtuullisesti. Ja tietenkin Bryssel on yksi Euroopan kansainvälisimmistä kaupungeista, jossa sijaitsee EU:n päämaja. Mutta miten yrityksesi voi valloittaa Belgian markkinat?


Kansainvälistymisessä oli ennen yleistä avata fyysisiä toimipisteitä uusiin maihin. Sitten tulivat maahantuojat ja jakelijat, jotka edustivat yrityksiä ulkomailla ja vastasivat asiakkaiden kysymyksiin. Nykyään on jopa mahdollista perustaa ulkomainen sivuliike esimerkiksi Belgiaan osoitteineen ja puhelinnumeroineen ilman, että on itse maassa.


Riippumatta siitä, menettekö Belgiaan "raskaalla tykistöllä" ja avaatte konttorin heti vai odotatteko mieluummin ja katsotte, mitä tapahtuu virtuaalisen läsnäolon avulla, teidän on joka tapauksessa oltava helposti belgialaisten asiakkaidenne tavoitettavissa. Voit tehdä sen toisaalta belgialaisella verkkosivustolla (vähintään kaksikielisellä) ja toisaalta belgialaisella puhelinnumerolla. Tässä artikkelissa tutustut Belgian kansalliseen puhelinnumeroon ja saat selville, miten yrityksesi voi käyttää sitä.


Kahdenlaisia belgialaisia puhelinnumeroita


Belfabriek on kumppanisi, kun on kyse puhelinnumeroista ulkomailla. Laajan tarjontamme ansiosta voit rekisteröidä sopivan numeron kaikenlaisille ulkomaisille toimipaikoille. Myös Belgiaan tarjoamme useita numeroita. Katsotaanpa, mitä belgialaisia puhelinnumeroita tarjoamme sinulle ja mitkä ovat niiden toiminnot, jotta voit tehdä tietoon perustuvan valinnan.

078-numerot


Belgiassa 078-numero ei ole sidottu alueeseen. Toisin sanoen puhelinnumerosi on valtakunnallinen. Riippumatta siitä, mistä päin Belgiaa soittaja hakee yhteyttä, kustannukset ovat aina samat kuin valtakunnallisesta lankapuhelimesta soitettaessa.
078-numeroita käytetään myös palveluihin, tiedotukseen ja kilpailuihin. Myitpä sitten pizzoja, annat talousneuvontaa tai pyörität hyväntekeväisyysjärjestöä, 078-numero voi olla täydellinen valinta. Valitse saatavilla olevista 078-puhelinnumeroista.


0800-numerot


Jos haluat auttaa asiakkaitasi ilman, että heidän tarvitsee maksaa, sinun on käytettävä 0800-numeroita. Näin varmistat muun muassa sen, että asiakkaasi saavat myönteisen vaikutelman yrityksestäsi. He eivät tunne olevansa millään tavoin estyneitä soittamaan asiakaspalveluun, kun siitä ei aiheudu kustannuksia. Tämä vaihtoehto on siis erittäin asiakasystävällinen.


Belgian kansallisen numeron edut


Ymmärrät: belgialainen puhelinnumero on hyvä ensimmäinen askel organisaatioille, jotka haluavat menestyä Belgiassa. Belgialaisella ulkoasulla osoitat, että tunnet ja kunnioitat paikallisia markkinoita, ja samalla soittajien on paljon edullisempaa ottaa sinuun yhteyttä kuin soittaessaan ulkomaiseen puhelinnumeroon. 0800- tai 078-numeron avulla et sido itseäsi tiettyyn alueeseen, vaan puhuttelet koko Belgian markkinoita, ranskaa, hollantia ja saksaa puhuvia.


Ilmaiset lisäpalvelut


Kansallisen puhelinnumeron hakeminen Belgiassa on helppoa Belfabriekissa. Numeron omistajat saavat kuitenkin paljon muutakin kuin pelkän belgialaisen puhelinnumeron. Belfabriekissa saat kaikenlaisia ilmaisia lisäpalveluja, joilla optimoit soittajien asiakaskokemuksen.


Valintavalikko


"Paina 1 hollanniksi, appuyez 2 pour le français." Valintavalikko-ominaisuuden avulla voit helposti rakentaa valikon, joka ohjaa soittajat oikealle henkilölle tai osastolle. Tämä säästää paljon manuaalista siirtämistä ja lyhentää keskimääräistä soittoaikaa.

Digitaalinen vastaaja


Soittaako belgialainen asiakas työajan ulkopuolella tai juhlapyhinä, tai onko liian monta ihmistä odottamassa, jotta puheluun voitaisiin vastata heti? Aktivoi tämä vaihtoehto, jotta soittajat voivat jättää viestin. Saat välittömästi sähköpostiviestin, jossa on linkki nauhoitukseen.

Online-tilastot


Mitkä numerot soittavat sinulle useimmin ja kuinka kauan puhelut kestävät keskimäärin? Mitkä ovat kiireisimmät viikonpäivät ja mihin aikaan puhelimet soivat kuumimmillaan? My Belfabriek -verkkotilastojen kojelauta antaa vastauksia näihin ja muihin kysymyksiin, joiden perusteella voit tehdä tärkeitä päätöksiä.

Puhelujen tallennus


Olipa kyse sisäisestä koulutuksesta tai oikeudellisista syistä, saapuvien puhelujen tallentaminen on helppoa tämän ominaisuuden avulla. Tallennamme puhelut turvallisesti palvelimillemme.

Jono


Jos et pysty vastaamaan soittajalle heti, tämä toiminto asettaa hänet jonoon. Valitsemasi musiikki tai nauhoitettu viesti soi, kun soittaja siirtyy jonon ensimmäiselle sijalle. Kun työntekijä vapautuu, soittaja yhdistetään välittömästi.


Nämä ovat vain muutamia monista ominaisuuksista, jotka saat ilmaiseksi belgialaisen puhelinnumeron avulla. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa suora soitonsiirto, määränpään vaihtaminen ja ennakkoilmoitusääni. Ja jos tämä ei riitä, saat myös sovelluksen, jonka avulla voit hallita kaikkia näitä ominaisuuksia älypuhelimellasi tai tabletillasi.

Pyydä numerosi tänään


Joten mitä sinä odotat? Käy Belgian numerot -verkkokaupassa katsomassa, mitkä puhelinnumerot ovat saatavilla, ja täytä hakemuksesi verkossa. Odotamme innolla, että voimme palvella sinua. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä yhteen asiantuntijoistamme.


Jos et näe haluamaasi numeroa tai jos sinulla on


kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai ottamalla yhteyttä
lomakkeella. Englantia, saksaa, espanjaa ja hollantia puhuva asiakaspalvelumme on
mielellään vastaamaan niihin.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: