Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Miten saada espanjalainen puhelinnumero?

Julkaistu osoitteessa Kansainvälinen

Espanjassa on vuosittain noin 47 miljoonaa kuluttajaa ja 60 miljoonaa matkailijaa, joten se on vastustamaton markkina-alue kaltaisillesi kansainvälisille yrittäjille. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Espanjan menestys avaa ovet vaurauteen Latinalaisessa Amerikassa - huikean suurilla markkinoilla.


Miten Espanjan markkinat sitten valloitetaan? Espanjalaiset ostavat mielellään tuotteita ja palveluita omassa maassaan ja mahdollisuuksien mukaan samalla alueella sijaitsevilta yrityksiltä. Tiedät kuitenkin, että paikallinen toimipaikka edellyttää tarvittavia investointeja (vuokra, paikalliset työntekijät, Espanjan pahamaineinen byrokratia), mikä voi hidastaa seikkailuasi huomattavasti. Vai onko olemassa kultainen keskitie - ponnahduslauta fyysiseen läsnäoloosi Espanjassa?


Virtuaalinen puhelinnumero Espanjassa


Tiesit jo, että voit myydä paikasta riippumattomasti verkkosivuston ansiosta. Kulttuurissa, jossa arvostetaan henkilökohtaista kontaktia, puhelinnumero on välttämätön. Onneksi verkkosivuston ja espanjalaisen puhelinnumeron avulla on täysin mahdollista perustaa virtuaalitoimisto Espanjaan.


Yrityksesi ei tarvitse sijaita Espanjassa, jotta sinulla olisi puhelinnumero. Belfabriek on virtuaalisten puhelinnumeroiden asiantuntija, joka yhdistää mihin tahansa puhelimeen. Meillä teet valinnan eri espanjalaisten puhelinnumeroiden joukosta ja määrität, missä puhelin lopulta soi. Tämä uudelleenohjaus virtuaalisesta numerosta lopulliseen määränpäähän tapahtuu erittäin nopeasti ja ilman laadun heikkenemistä.


Puhutko espanjaa?


On hienoa, että sinulla on virtuaalinen espanjalainen puhelinnumero, mutta muista, että useimmat espanjalaiset eivät juuri puhu vieraita kieliä. Tilanne Pyreneiden alapuolella on hyvin erilainen kuin esimerkiksi Skandinaviassa, jossa useimmat soittajat osaavat puhua englantia.


Ei, Espanjassa soittajat odottavat puhelinpalvelua sujuvalla espanjankielellä. Jos haluat välittää puhelut toimistoosi, tarvitset myös siellä espanjankielistä henkilökuntaa. Onneksi yhä useammat eurooppalaiset alkavat oppia espanjaa. Espanjankielisen henkilökunnan löytäminen ei siis välttämättä ole kovinkaan suuri ongelma.


Jos odotat käsitteleväsi paljon puheluita, toinen vaihtoehto olisi palkata espanjankielinen puhelinpalvelukeskus. Espanjalaiset yritykset ulkoistavat mielellään toimintansa edullisiin puhelinpalvelukeskuksiin Latinalaisessa Amerikassa. Esimerkiksi Atento toimii muun muassa Perussa ja Kolumbiassa. Tai Konecta, jolla on puhelinpalvelukeskuksen agentteja valmiina muun muassa Meksikossa.


Espanjalaisten puhelinnumeroiden tyypit


Espanjankielisellä puhelinnumerolla osoitat markkina-läheisyyttäsi ja madallat kynnystä soittajillesi. Mutta minkä numeron valitset? Kuten monissa Euroopan maissa, Espanjassa on tarjolla paikallisia tai kansallisia puhelinnumeroita, jotka ovat soittajille edullisia tai melko kalliita. Kun valitset espanjalaista numeroa, sinun on otettava huomioon monenlaisia tekijöitä: mille markkinoille haluat soittaa, kuinka korkea tai matala soittokynnyksen pitäisi olla, aiotko lähinnä antaa tietoa vai aiotko tehdä kauppaa. Tutustu alla oleviin tyyppeihin ja rekisteröi espanjalainen numerosi jo tänään.


Paikalliset tai maantieteelliset numerot


Haluatko numeron Madridista, Barcelonasta tai Sevillasta? Jos harjoitat liiketoimintaa hyvin paikallisesti tai haluat saada paikallisten markkinoiden sympatiaa, maantieteellinen numero Espanjassa on ihanteellinen. Soittajasi maksavat vain vähän tai joillakin palveluntarjoajilla eivät edes maksa mitään, mikä antaa paikallisille asiakkaille lisäsyyn soittaa sinulle kalliimpaa numeroa käyttävän kilpailijan sijaan.

Periaatteessa voimme rekisteröidä puolestasi kaikkien Espanjan kaupunkien paikalliset puhelinnumerot.


Soittajalle maksuttomia: 900-numerot.


Espanjassa maksuttomat numerot alkavat etuliitteellä 900. Niihin voi soittaa maksutta sekä lankapuhelimista että matkapuhelimista. Kun huolehdit kustannuksista, soittajillesi ei ole estettä.


900-numeroita ei ole sidottu tiettyyn alueeseen, joten ne vetoavat soittajiin kaikkialla maassa. Jos haluat kuitenkin keskittyä tietylle alueelle, estä kyseisen alueen ulkopuoliset soittajat. Puhelinjärjestelmämme avulla voit keskittyä sinua eniten kiinnostaviin kohdemarkkinoihin.
Maksuttomia puhelinnumeroita käytetään usein tappiollisina numeroina, joissa puhelu saattaa olla maksullinen, mutta melkein aina on kyse tarjouspyynnöstä, myynnistä, lahjoituksesta tai varauksesta. Näitä numeroita käyttävät taksiyhtiöt, lipunmyyjät ja jopa lakimiehet, joiden lähestymistapa on "ei hoitoa, ei maksua".


Jaetut kustannukset: 901-numerot


Jos haluat numeron, jolla on valtakunnallinen vetovoima, voit valita soittajille maksuttomien numeroiden (ks. edellä) ja maksullisten numeroiden välillä. Jälkimmäisessä kategoriassa 901-numerot ovat soittajille edullisimpia. Ne jakavat kustannukset kanssasi, minkä vuoksi ne ovat alhaiset. Valtion virastot käyttävät mielellään tämäntyyppisiä palvelunumeroita, mikä antaa niille vankan imagon.

Soittajat maksavat: 902 numerot


Numerot, joissa on etuliite 902, ovat myös kansallisia palvelunumeroita. Erona 901-numeroihin on se, että 902-numeroissa soittaja maksaa kustannukset. Lankapuhelimista soitettaessa hinta on noin 0,10 euroa minuutilta. Matkapuhelimiin soittajien on syytä olla varovaisia, sillä 902-numerot eivät sisälly kaikkiin puhelupaketteihin. Heille 5 minuutin puhelu voi maksaa 3,00 euroa.


Hyödyllisiä lisäpalveluja


Tärkeimmät erot näiden espanjalaisten numeroiden välillä on esitetty edellä. Palvelun ja lisäpalvelujen osalta ne ovat kaikki samanlaisia. Juuri nämä lisät tekevät espanjalaisen puhelinnumeron rekisteröimisestä Belfabriekiin niin mielenkiintoista.


Koska virtuaalinumerot toimivat interaktiivisessa puhevastejärjestelmässämme (IVR), pystymme ripustamaan siihen kaikenlaisia lisäominaisuuksia. Olet luultavasti ollut tekemisissä IVR-järjestelmän kanssa ennenkin: se on tietokonejärjestelmä, joka esittää sinulle valikkovalikon ja käsittelee näppäinpainalluksesi. Belfabriek tarjoaa kaikille asiakkailleen maksimaalisen pääsyn näihin toimintoihin. Näin voit määrittää espanjalaisen puhelinnumerosi siten, että asiakkaidesi soittokokemus on optimaalinen. Kaikki nämä (ja monet muut) toiminnot voidaan aktivoida ilmaiseksi ja muuttaa rajoituksetta.

Jono

Jos espanjalainen numerosi on tilapäisesti varattu, voit laittaa soittajat automaattisesti jonoon hetkeksi tämän toiminnon avulla. Heidät siirretään saapumisjärjestyksessä vapaana oleville työntekijöille.


Valintavalikko

"Dial 1 for.... Soita 2 numeroon...." Pudotusvalikon vaihtoehtojen ansiosta et enää tarvitse operaattoria. Koska sen sijaan soittajat ohjataan oikealle osastolle soittosyyn perusteella. Tulos osastollasi? Mielenrauha, koska siirtoja niiden välillä on vähemmän.


Digitaalinen vastaaja

Mitä soittajien pitäisi tehdä, jos jono on liian pitkä tai jos he soittavat sulkemisajan jälkeen? Olisi sääli, jos he sitten menisivät kilpailijalle. Digitaalisen puhelinvastaajan avulla tarjoat heille mahdollisuuden puhua kanssasi. Saat nämä viestit sähköpostiviesteinä saapuneet sähköpostisi, joten voit kuunnella ne heti ja ryhtyä toimiin.


Puhelujen tallennus


Yksi Belfabriekissä ilmaiseksi tarjottavista ainutlaatuisista ominaisuuksista on puhelujen tallennus. Aktivoimalla tämän vaihtoehdon voit tallentaa kaikki keskustelut äänitallenteina. Voit kuunnella niitä milloin haluat. Ihanteellinen työntekijöidesi kouluttamiseen, mutta myös välttämätön yrityksille, joiden on tallennettava keskustelut oikeudellisia tarkoituksia varten.

Kaikkien edellä mainittujen toimintojen avulla voit tallentaa ilmoitustekstejä. On sanomattakin selvää, että niiden pitäisi olla sujuvalla espanjankielellä. Espanjalaisen äänimiehen palkkaaminen voi siis olla järkevä investointi; se saa sinut näyttämään ammattimaiselta ja toivottaa asiakkaasi tervetulleeksi miellyttävästi.


Rekisteröi espanjalainen puhelinnumerosi nyt


Rekisteröidä puhelinnumero Espanjassa? Belfabriek rekisteröi espanjalaisen puhelinnumerosi hetkessä. Numerokaupasta näet, mitkä paikalliset numerot, maksuttomat numerot, 901-numerot ja 902-numerot ovat tällä hetkellä vapaita Espanjassa. Me huolehdimme rekisteröinnistä ja liittymästä. Näin säästyt byrokratialta ja espanjalainen numerosi on aktiivinen muutamassa päivässä.


Jos et näe haluamaasi numeroa tai jos sinulla on
kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai ottamalla yhteyttä
lomakkeella. Englantia, saksaa, espanjaa, hollantia ja hollantia puhuva asiakaspalvelumme on
mielellään vastaamaan kysymyksiin.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: