Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Miten saada hollantilainen puhelinnumero?

Julkaistu osoitteessa Kansainvälinen

Askel Alankomaiden markkinoille on pieni; hollantilaiset puhuvat hyvin ja mielellään englantia. Alankomaat on jopa sijoittunut viime vuosina useaan otteeseen ykköseksi englannin kielen osaamisen suhteen niiden maiden joukossa, joissa englanti ei ole virallinen kieli.


Alankomaissa sijaitsee myös Euroopan suurin satama: Rotterdam. Ja kolmanneksi suurin lentokenttä: Schiphol Amsterdam. Tuonti ja vienti ovat perinteisesti olleet erittäin tärkeitä Alankomaiden taloudelle. Hollantilaiset ovat vuosisatojen ajan tottuneet käymään kauppaa eri maiden, kulttuurien ja kielten kanssa. Hollantia voidaan pitää Euroopan pääsatamana.

Tämä tekee Alankomaista täydellisen pääkonttorin liiketoiminnan harjoittamiseen Euroopassa. Varsinkin nyt Lontoo on menettänyt yhteyksiä tässä suhteessa Brexitin vuoksi.

Alankomaiden numero ilman Alankomaiden sivukonttoria
Belfabriek on kumppanisi, kun kyse on hollantilaisista puhelinnumeroista.
Kuten nimestämme ehkä arvasitkin, olemme itse asiassa hollantilainen yritys.
Olemme olleet virtuaalisten puhelinnumeroiden asiantuntija vuodesta 2000 lähtien.

Meillä on yli kahden vuosikymmenen käytännön kokemus kaikenlaisten puhelinnumeroiden rekisteröinnistä asiakkaillemme, joten voit olla varma, että voimme auttaa sinua ostamaan ihanteellisen Alankomaiden puhelinnumeron. Nämä virtuaaliset numerot eivät edellytä Alankomaiden toimistoa tai kiinteää puhelinliittymää maassa.


Sen sijaan virtuaalinumerot ohjaavat soittajasi välittömästi valitsemaasi puhelinnumeroon: esimerkiksi toimistoosi tai älypuhelimeesi. Mutta edelleenohjaus toiseen hollantilaiseen numeroon on myös mahdollista.


Hollantilaiset asiakkaasi arvostavat sitä, että käytät heidän maassaan olevaa puhelinnumeroa. Se osoittaa kiinnostustasi ja sitoutumistasi ja tuo sinut hieman lähemmäksi uusia markkinoitasi.

Seuraavassa käsitellään tarkemmin erilaisia puhelinnumeroita, jotka voidaan rekisteröidä Alankomaissa.


Belfabriekissä voit pyytää erilaisia virtuaalisia puhelinnumeroita. Alta löydät yleiskatsauksen tällaisista virtuaalinumerotyypeistä ja niiden ilmeisimmistä ominaisuuksista. Kaikkiin numeroihin pätee se, että ne ovat virtuaalisia eivätkä siksi tarvitse laitteistoa toimiakseen. Puhelinlaitteita ei siis tarvitse hankkia, koska puhelut voivat tulla internetin kautta. Puhelut on myös mahdollista ohjata matkapuhelimiin.

0800-numerot


Jos haluat auttaa asiakkaitasi ilman, että heidän tarvitsee maksaa, sinun on käytettävä 0800-numeroita. Näin varmistat muun muassa sen, että asiakkaasi saavat yrityksestäsi myönteisen vaikutelman. He eivät koe olevansa millään tavoin estyneitä soittamaan asiakaspalveluun, kun siitä ei aiheudu kustannuksia. Tämä vaihtoehto on siis erittäin asiakasystävällinen.


Voit pyytää 0800-numeroita, jotka vastaavat tuotemerkkiäsi. Mobiililaitteissa numeroa kohti sijoitetaan kolme tai neljä kirjainta. Esimerkiksi ABC numeron 2 alle, TUV numeron 8 alle ja niin edelleen. Voit käyttää tätä yhdistelmää henkilökohtaisen puhelinnumeron kehittämiseen. Esimerkiksi 0800-BELFABRIEK on silloin 0800-2353227435. Yhdessä Belfabriekin kanssa näet, missä määrin ideasi on edelleen käytettävissä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja anna meidän auttaa sinua rekisteröimään ihanteellinen, helposti muistettava puhelinnumerosi. Miksi tyytyä hankalaan puhelinnumeroon?

0900-numerot


0900-numeroiden kanssa asia toimii toisin päin. Täällä asiakas maksaa maksun soittaessaan asiakaspalveluun. Voit itse määrittää tämän maksun suuruuden, joka voi olla enintään 1,60 euroa minuutilta.


Jos saat monet asiakkaat soittamaan sinulle tällä tavoin, voit myös tehdä mukavasti voittoa. Belfabriek ei muuten anna sinulle vapautta vain maksun suuruuden suhteen, vaan myös joustavuuden muuttaa maksettavaa summaa.

085 numerot


Kun puhumme 085-numeroista, ne ovat numeroita, jotka näyttävät lankapuhelinnumeroilta, mutta joihin voit vastata vain matkapuhelimellasi. Numerot on helppo ohjata sinne eteenpäin. Tämä vaihtoehto on yleinen ratkaisu verkkokaupoille, jotka harjoittavat liiketoimintaa yksinomaan internetin kautta.

085-puhelinnumeroita pidetään kansallisina. Ne eivät ole sidoksissa mihinkään kaupunkiin tai alueeseen Alankomaissa. Tämän numeron avulla voit siis soittaa kaikkialle Alankomaihin, aina Limburgin eteläosista aina Groningenin pohjoiseen. Soittajilta peritään kuitenkin sama hinta kuin paikalliseen lankapuhelinnumeroon soitettaessa.

Lisäksi:


On hyvä tietää, että hollantilaisiin 085-puhelinnumeroihin voivat soittaa myös asiakkaat Alankomaiden ulkopuolelta. Periaatteessa jopa brittiläiset, belgialaiset tai saksalaiset potentiaaliset asiakkaat voivat siis tavoittaa sinut tämän puhelinnumeron kautta. Totta puhuen on kuitenkin epätodennäköistä, että saksalainen soittaa hollantilaiseen 085-puhelinnumeroon, mutta teoriassa se on mahdollista.

088-numerot


Suuremmat yritykset tarvitsevat usein useita numeroita. Ajattele eri toimipisteitä tai esimerkiksi yritystä, jossa on useita eri osastoja. Tällaisissa tapauksissa voit aktivoida sarjan samankaltaisia numeroita, jotka muistuttavat toisiaan ja sopivat siten yhteen, mikä antaa yrityksellesi ammattimaisen kuvan. Kaikkiaan voit rekisteröidä jopa sata erilaista numeroa samassa sarjassa.


Suuri etu on, että kun valitset alueen, samanlaiset numerot ovat käytettävissäsi myös tulevaisuudessa, vaikka et aktivoisikaan niitä heti. Oletetaan, että aktivoit kolmekymmentä puhelinnumeroa tietyllä alueella ja haluat myöhemmin lisätä kymmenen muuta. Normaalisti tämä voisi tarkoittaa, että seuraavat kymmenen numeroa ovat jo varattuja, mutta näin ei ole, kun suljet sarjan, joten voit lisätä sarjaan lisänumeroita ongelmitta.


Mukavia sarjoja on tietysti saatavilla vain rajoitettu määrä, ja ehkäpä eniten mieleisesi sarja on jo annettu pois. Jos harkitset tätä vakavasti yrityksesi kannalta, on viisasta aloittaa mahdollisimman pian.

Muilta osin 088-puhelinnumeroilla on samat ominaisuudet kuin edellä mainituilla 085-puhelinnumeroilla: valtakunnallisia puhelinnumeroita, joihin voi soittaa paikallishintaan.

Paikalliset numerot


Periaatteessa voimme rekisteröidä minkä tahansa Alankomaiden kaupungin puhelinnumeron. Kokemuksemme mukaan suosituimpia hollantilaisten asiakkaidemme keskuudessa ovat:


020-puhelinnumerot (Amsterdamin alue)

010-puhelinnumerot (Rotterdamin alue)

070-puhelinnumerot (Haagin alue).

030-puhelinnumerot (Utrechtin alue)

040 puhelinnumerot (Eindhovenin alue)

050 puhelinnumerot (Groningenin alue)

Tämä luettelo ei ole tietyssä järjestyksessä.

Varo: alueelliset puhelinnumerot ovat melko kiistanalainen aihe. Erityisesti Rotterdamin 010 ja Amsterdamin 020 välillä. Näiden kaupunkien välillä on jonkinlaista kilpailua. Joidenkin Rotterdamin asukkaiden tiedetään jopa välttelevän "Amsterdamin" sanomista, koska he inhoavat sitä niin paljon, että käyttävät sen sijaan "020". Jos Rotterdam on yksi tärkeimmistä asiakaskunnistasi, 020-puhelinnumeron jakaminen heidän kanssaan ei ole paras mahdollinen ratkaisu. Sen sijaan voisit valita neutraalimman puhelinnumeron, kuten aiemmin mainitun 085:n. Näin olet varma, ettet aiheuta pahaa verta joissakin Alankomaiden osissa. Jos toimit vain Amsterdamissa ja sen ympäristössä, 020-puhelinnumero on kuitenkin hyvä valinta.


Runsas paketti hyödyllisiä lisäominaisuuksia


Valitsitpa minkä tahansa näistä hollantilaisista puhelinnumerotyypeistä, pääset nauttimaan Interactive Voice Response -alustamme eduista. IVR-järjestelmä on monipuolinen, ja se ohjaa soittajat välittömästi määrittelemäänne määränpäähän sekä soittaa viestejä ja kirjaa näppäinpainallukset.


Belfabriek IVR on täysin käytettävissänne riippumatta siitä, minkä hollantilaisen numeron rekisteröitte. Ilman lisäkustannuksia voit nauttia ominaisuuksista, joista muut palveluntarjoajat veloittavat häpeilemättä kymmeniä euroja lisää. Kuukautta kohden.


Reaaliaikaiset puhelutilastot


Alankomaalaisen numerosi "hermokeskus" on My Belfabriek. Tämän online-kojelaudan avulla voit muuttaa kaikenlaisia asetuksia - rajattomasti ja maksutta. Näet myös puhelutilastosi reaaliajassa, joten voit tehdä päätöksiä henkilöstöstäsi tai soittoteksteistäsi sen mukaan, kuinka kiireinen olet. Voit valita, haluatko saada päivittäisen, viikoittaisen tai kuukausittaisen yleiskatsauksen tilastoista.


Saatko enemmän puheluita kuin henkilökuntasi pystyy käsittelemään? Tämä toiminto asettaa soittajat saapumisjärjestyksessä virtuaaliseen jonoon. Sillä välin soi rauhoittava musiikkikappale tai valitsemasi ääniviesti (tarvittaessa itse nauhoittamasi).


Digitaalinen vastaaja


Jos ihmiset joutuvat odottamaan jonossa hyvin pitkään tai soittavat sulkemisajan jälkeen, tämä toiminto on välttämätön. Digitaalinen vastaaja antaa soittajille mahdollisuuden nauhoittaa viestin ja antaa heille käsityksen siitä, että toimiin ryhdytään, vaikka et ole tilapäisesti tavoitettavissa. Vinkki: kerro soittajalle viestin oheistekstissä, mitä aiot tehdä kuultuasi tämän viestin. Jos haluat soittaa asiakkaalle takaisin, soittajan puhelinnumero on jo valmiina sähköpostissa!


Soita-valikko


Soitinvalikon avulla soittaja voi yhdistää itsensä oikealle työntekijälle tai osastolle. Olet varmasti törmännyt tällaiseen valikkoon: "Tehdäksesi tilauksen, paina 1. Huolto- ja korjaustöitä varten paina 2. Jos sinulla on kysyttävää laskustasi, paina 3.
Tämä on vain yksi esimerkki, kun määrittelet valintavalikon rakenteen ja sen mahdolliset tasot. Voit nauhoittaa tämän valikon sanomatekstit itse, mutta saadaksesi parhaan mahdollisen tehokkuuden voit palkata hollantilaisen ääninäyttelijän tai näyttelijän. Voimme myös auttaa sinua tässä.


Nämä ovat vain muutamia ominaisuuksia, vaihtoehtoja ja asetuksia, jotka saat hollantilaisen numerosi mukana. Yhteenvetona voidaan todeta, että haluamme tarjota sinulle mahdollisimman suuren hallinnan puhelinnumerosi suhteen, jotta voit tarjota asiakkaillesi mahdollisimman miellyttävän puhelukokemuksen. Kaikki tämä selkein hinnoin ilman yllätyksiä.

Osta hollantilainen puhelinnumerosi Belfabriekista


Oikean hollantilaisen puhelinnumeron avulla luot täydellisen ulkoasun ja tunnelman ja olet helposti asiakkaidesi tavoitettavissa Hollannissa. Samalla sinulla ei tarvitse (vielä) olla toimistoa maassa. Kun nämä edut lisätään runsaaseen lisäominaisuuksien pakettiimme, Belfabriek on helppo valinta.


Älä siis enää odota, vaan hyödynnä vierailusi tällä verkkosivustolla nyt. Alankomaalaisen numeron rekisteröinti on helppoa ja se hoituu hetkessä. Valitse paras puhelinnumero numerokokoelmastamme.


Jos et näe haluamaasi numeroa tai jos sinulla on
kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai ottamalla yhteyttä
lomakkeella. Englantia, saksaa, espanjaa ja hollantia puhuva asiakaspalvelumme on
mielellään vastaamaan kysymyksiin.

Hanki älypuhelinnumero Alankomaissa

  • Aktivoi nyt! - Aloita puheluiden vastaanottaminen 3 minuutissa

  • Vastaa puheluihin missä tahansa

  • Ei perustamismaksuja

  • Peruuta milloin tahansa

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: