Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Miten saada italialainen puhelinnumero?

Julkaistu osoitteessa Kansainvälinen

Italia - länsimaisen kulttuurin kehto - on maa, jossa on peräti 60 miljoonaa potentiaalista asiakasta. Heidän kiinnostuksensa hidasta ruokaa ja muita laatutuotteita kohtaan luo mahdollisuuksia kaltaisillesi kansainvälisille yrittäjille. Mutta miten Italian markkinoille pääsee?
Puhelinnumero Italiassa on ehdoton edellytys, jos haluat valloittaa nämä Välimeren alueen markkinat.

Lisäksi keskivertoitalialaisen englannin kielen taito on rajallinen, ja on tervetullutta, jos puhelimeen vastaa italiaa puhuva työntekijä. Sillä ei ole väliä, missä tämä työntekijä sijaitsee, jos annat Belfabriekin perustaa sinulle italialaisen puhelinnumeron.


Virtuaalinen liiketoiminta Italiassa


Myönnettäköön, että toimisto Italiassa voi auttaa sinua integroitumaan nopeammin Italian markkinoille. Sitä ennen sinun on kuitenkin investoitava paljon liikekiinteistöön, toimistoon tai myymälään, laitteisiin ja kalusteisiin, lupiin, verorekisteröintiin ja niin edelleen.


Verkkosivuston ja italialaisen puhelinnumeron avulla sinun ei tarvitse odottaa kaikkea tätä, ja saat ensimmäiset tiedot menestymismahdollisuuksistasi näillä uusilla markkinoilla. Hyvä uutinen on se, että sinun ei tarvitse olla fyysisesti Italiassa vastataksesi puhelimeen. Belfabriekin virtuaaliset puhelinnumerot yhdistävät sinut mihin tahansa numeroon maailmassa. Voit siis vain vastata puhelimeen toimistossasi tai jopa kotonasi, kun asiakas soittaa italialaiseen numeroosi.


Puhelinnumerotyypit


Osoita Italialle, että sinulla on sydäntä maata kohtaan, kun sinulla on maassa kansallinen numero. Päätöksenne Italian puhelinnumeron hankkimisesta on siis tärkeä, mutta se ei jää tähän. Sillä Italiassa, kuten muissakin maissa, voit valita kaikenlaisia puhelinnumeroita. Luettelemmeko ne sinulle?


Maksuton soittajille: 800-numerot


800-numeron avulla italialaiset voivat soittaa sinulle ilmaiseksi. Tämä on erittäin houkuttelevaa puheliaassa ja seurallisessa maassa, ja voit maksimoida yhteydenottohetkien määrän. Kansallinen vetovoima takaa, että saat soittajia Torinosta Palermoon.


Maantieteelliset numerot


Voit rekisteröidä Belfabriekiin myös paikallisia italialaisia puhelinnumeroita esimerkiksi Milanossa tai Roomassa. Nämäkin puhelinnumerot ovat edullisesti saatavilla, mutta kansallisen ilmeen sijaan niissä on vahva alueellinen tai paikallinen luonne. Tämä johtuu suuntanumeroista, jotka tekevät näistä puhelinnumeroista tunnistettavia ja luovat luottamusta paikallisilla markkinoilla. Tämä sopii erityisesti yrityksille, joilla on useita toimipisteitä Italiassa tai joilla on käyntiosoite tai myymälä yhdessä paikassa maassa.


Mukana monia lisävaihtoehtoja


Kuten huomaat, näiden saatavilla olevien italialaisten numeroiden välillä on merkittäviä eroja. Valitsitpa minkä tahansa numeron, saat kuitenkin aina saman runsaan lisäpalvelupaketin. Tällä tarkoitamme vaihtoehtoja, joiden avulla voit muokata puhelinnumeroasi.
Siinä missä muut palveluntarjoajat veloittavat sinulta mielellään lisämaksuja, Belfabriekissa maksat kiinteän, alhaisen kuukausimaksun. Näin saat käyttöösi kaikenlaisia käteviä ominaisuuksia, joita voit kytkeä päälle ja pois tai muuttaa haluamallasi tavalla. Katsotaanpa joitakin esimerkkejä näistä ominaisuuksista.
Muuta määränpäätä

Meillä rekisteröimäsi italialaiset puhelinnumerot ovat virtuaalisia numeroita: ne yhdistävät soittajat asettamaasi puhelinnumeroon. Ja voit vaihtaa tätä niin sanottua lopullista määränpäänumeroa milloin vain haluat. Tämä on hyödyllistä, kun työntekijäsi tai työntekijäsi joutuvat poistumaan työpisteestään tai ovat työmatkalla.

Tervetuloa soittajat

Toivota italialaiset asiakkaasi tervetulleeksi (sujuvasti italiaa puhuvalla) tervehdystekstillä, jonka on nauhoittanut joku työntekijöistäsi tai ammattimainen ääninäyttelijä tai näyttelijä. Näin teet siistin ensivaikutelman ja saat soittajat heti rauhoittumaan. Se on erittäin helppo mukauttaa, mikä on mukavaa esimerkiksi lomien aikaan tai loma-aikoina.

Siististi jonossa


Jos italialaiseen numeroosi tulee tilapäisesti paljon soittajia, soittojonotoiminto asettaa heidät automaattisesti jonoon. Ajoittainen ilmoitus kertoo, kuinka monta ihmistä on jonossa ennen soittajaa.

Jätä puhepostiviesti


Ruuhka-aikoina tai sulkemisajan jälkeen voit tarjota soittajille mahdollisuuden jättää viestin. Saat tällöin heti linkin äänitallenteeseen postilaatikkoosi. Näin voit soittaa näille asiakkaille takaisin, kun voit tehdä sen.


Voit asettaa nämä ja monet muut toiminnot, kuten puhelutallenteen, selaimellasi online-kojelaudassa. Jos olet paljon liikkeellä, mobiilisovelluksemme on hyvä ratkaisu: sen avulla voit aktivoida, määrittää tai lopettaa nämä lisätoiminnot missä ja milloin tahansa.

Miksi valita Belfabriek?


Tuhannet yritykset ovat rekisteröineet puhelinnumeronsa meille - lähellä kotimaata, mutta myös Italian kaltaisissa maissa. Heillä on useita syitä tehdä niin. Seuraavassa luetellaan kolme tärkeintä.


Nopea rekisteröinti


Rekisteröimme italialaisen numerosi yhtä helposti ja nopeasti kuin palvelunumeron muualla, ja byrokratia on mahdollisimman vähäistä.


Selkeät, alhaiset hinnat


Meidän kanssamme ei ole pikkupainatusta tai sanktioita. Sen sijaan maksat kiinteän, alhaisen kuukausimaksun ja kilpailukykyiset minuutti- ja puhelukustannukset. Tiedät siis tarkalleen, missä tilanteessa olet.


Täysi valvonta


Olet jo nähnyt joitakin italialaisen puhelinnumerosi hyödyllisiä ominaisuuksia. Sen avulla voit tarjota soittajille parasta mahdollista puhelinpalvelua. Online-kojelaudan ja mobiilisovelluksen ansiosta voit tehdä muutoksia milloin ja missä tahansa.


Rekisteröi italialainen numerosi nyt


Belfabriekin tarjoama kokonaispaketti on erittäin houkutteleva. Ei ihme, että monet yritykset ja yksityishenkilöt ovat rekisteröineet kotimaiset ja kansainväliset numeronsa meille. Jos sinäkin haluat hyötyä monista eduista, rekisteröi italialainen numerosi jo tänään. Valitse 800-numeroista (soittajille ilmainen) tai paikallisnumeroista kaikissa Italian kaupungeissa.


Jos et näe haluamaasi numeroa tai jos sinulla on
kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai ottamalla yhteyttä
lomakkeella. Englantia, saksaa, espanjaa, hollantia ja hollantia puhuva asiakaspalvelumme on
mielellään vastaamaan niihin.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: