Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Miten saada Lontoon puhelinnumero?

Julkaistu osoitteessa Kansainvälinen

Yhdistynyt kuningaskunta (Iso-Britannia ja Pohjois-Irlanti) on maailman kuudenneksi suurin talous. Ei ihme, että haluat laajentaa yrityksesi kanssa pääkaupunki Lontooseen, jopa Brexitistä huolimatta.


Mutta miten se onnistuu logistisesti? Paikallinen toimisto, erityisesti Lontoossa, vaatii muhkean investoinnin, eikä se välttämättä ole edes tarpeen alkuvaiheessa. Silti Lontoon asiakkaiden kannalta on toivottavaa, että olet helposti tavoitettavissa, kun haluat kysyä kysymyksiä tai tehdä ostoksia. Englanninkielinen verkkosivusto, jonka puhelinnumero on kaukana, on silloin käänteentekevä.


Lontooseen kuuluvalla 204-alkuisella puhelinnumerolla annat näille markkinoille sen, mitä ne pyytävät. Osoitat, että tunnet paikalliset tavat ja palvelet asiakkaitasi paikallisten odotusten mukaisesti. Yrityksesi osoittaa olevansa sitoutunut ja vaikuttaa paljon luotettavammalta. Lisäksi paikallinen puhelinnumero tarjoaa edullisemman puheluhinnan, mikä tekee soittamisesta erityisen houkuttelevaa.


Saatavilla olevat Lontoon puhelinnumerot


Belfabriek tunnettiin Euroopassa jo aiemmin laajasta valikoimasta Saksan, Alankomaiden ja Belgian puhelinnumeroita, mutta tiesitkö, että voimme tarjota puhelinnumeroita myös periaatteessa mihin tahansa Euroopan kaupunkiin? Yksi näistä kaupungeista on Lontoo. Joka sattuu olemaan yksi suosituimmista puhelinnumeroista asiakkaidemme keskuudessa.

Mikä etuliite Lontoossa on?

Kuten jo aiemmin tässä artikkelissa mainittiin, Lontoon etuliite on 204. Muita variaatioita, joihin saatat törmätä, ovat 203, 207 ja 208.


Lontoon puhelinnumeroiden historia


Vuosituhannen vaihteen tienoilla Ison-Britannian televiranomainen Ofcom päätti, että kaikkien Lontoon puhelinnumeroiden tulisi alkaa (0)20:llä. Vuonna 2000 otettiin käyttöön 0207- ja 0208-puhelinnumerot. Vuonna 2005 lisättiin myös 0203. Nämä numeroryhmät riittivät tyydyttämään kysynnän vuoteen 2019 asti. Lontoon puhelinnumerot olivat loppumassa. Siksi Ofcom otti käyttöön 204 puhelinnumeroa. Tällä hetkellä 0203-, 0207- ja 0208-numeroita on noin 30 miljoonaa. Mahdollisia puhelinnumeroita on 10 miljoonaa per alue. Kuten voitte kuvitella, suurin osa näiden alueiden helposti muistettavista puhelinnumeroista on jo kauan sitten kadonnut.


Koska 0203-, 0207- ja 0208-puhelinnumerot ovat loppumassa, Belfabriek ei voi tarjota niitä.
Ei kuitenkaan tarvitse olla pettynyt. Uusin lisäys 0204 voidaan rekisteröidä Belfabriekin kautta. Voimme auttaa sinua rekisteröimään haluamasi 0204-puhelinnumeron. Tämä voi olla puhelinnumero, joka on helppo muistaa itsellesi ja asiakkaillesi (edellyttäen, että sitä ei ole jo rekisteröity). Anna meidän auttaa sinua rekisteröimään ihanteellinen 0204 Lontoon puhelinnumerosi.

Kansalliset vaihtoehdot


Jos et halua olla sidottu vain Lontooseen. Harkitse kansallisia puhelinnumeroita. Nämä Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivat puhelinnumerot puhuttelevat asiakkaita Brightonista aina Edinburghiin asti.


Maksuttomat 0800- ja 0808-puhelinnumerot


Ilmaispuhelinnumero on puhelinnumero, joka on soittajalle ilmainen, kunhan hän soittaa lankapuhelimesta. Kun joku soittaa Freephone-numeroon Yhdistyneessä kuningaskunnassa matkapuhelimesta, soittajalta veloitetaan vähimmäismaksu. Se, kuinka korkea tämä on, riippuu palveluntarjoajasta. Jotkin matkapuhelinoperaattorit Yhdistyneessä kuningaskunnassa jopa lakkaavat perimästä minuuttihintaa lainkaan esimerkiksi kansalaisjärjestöille soitetuista puheluista.


Nämä maksuttomat 0800- ja 0808-puhelinnumerot eivät ole sidottuja tiettyyn kaupunkiin tai alueeseen. Koska ne ovat soittajille ilmaisia tai ainakin halpoja, he tarttuvat mielellään puhelimeen soittaakseen sinulle. Ilmaispuhelinnumeroa on hyvä käyttää tappiontavoittelijana organisaatioille, joiden puhelut johtavat usein myyntiin, varauksiin, tarjouspyyntöihin tai lahjoituksiin. Esimerkkejä ovat pizzeriat, taksiyhtiöt ja hyväntekeväisyysjärjestöt.


Yhdistyneessä kuningaskunnassa Freephone-numero alkoi 0500-numerosta vuoteen 2014 asti, mutta vähitellen kaikki numerot siirrettiin 0800- ja 0808-etuliitteisiin. Belfabriekissä voit helposti rekisteröidä 0800- tai 0808-alkuisen Freephone-numeron. Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkaat odottavat nykyään, että maksuttomat puhelinnumerot alkavat 08xx-numerolla. Tämän ei odoteta muuttuvan lähiaikoina. Siksi 0800- tai 0808-puhelinnumeron hankkiminen on tulevaisuudenkestävä investointi.


Kansalliset 030-numerot


030-alkuiset numerot ovat ei-maantieteellisiä numeroita, joissa on paikallishinta. Tämä hinta on sama sekä lankapuhelimen että matkapuhelimen tilaajille.


030-numerot kuuluvat yleensä myös liittymiin, joissa on kiinteä määrä puheluminuutteja, joten monet soittajat pitävät näitä numeroita "ilmaisina". Tämä tekee 030-numeroista houkuttelevan vaihtoehdon ilmaispuhelinnumerolle tai lisämaksulliselle numerolle.


Muut paikalliset numerot


Belfabriekista voit kysyä myös muita paikallisia puhelinnumeroita.
Esimerkiksi Manchester 01618, Leeds 0113, Glasgow 01418, Belfast 02895, Cardiff 02921, 01 Dublin, Birmingham 01213 ja 01214. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä. Kuten todettu, voit rekisteröidä minkä tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan kaupungin paikallisen puhelinnumeron. Ota yhteyttä tukihenkilöihimme, niin autamme sinua sitoumuksetta.


Oman virtuaalisen Yhdistyneen kuningaskunnan puhelinnumeron rekisteröinti
Halusitpa sitten rekisteröidä puhelinnumeron Lontoossa tai missä tahansa muussa Yhdistyneen kuningaskunnan kaupungissa, Belfabriekissä voit hoitaa hakemuksen helposti verkossa. Me poistamme kaiken päänvaivan, joka liittyy brittiläisten virastojen kanssa asioimiseen.
Iso-Britannian numerokaupastamme löydät esimerkkiluettelon saatavilla olevista numeroista. Näetkö luettelossa sopivan numeron? Sitten voit tilata meiltä oman Englannin palvelunumerosi jo tänään.


Jos et näe haluamaasi numeroa tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Englantia, saksaa, espanjaa ja hollantia puhuva asiakaspalvelumme vastaa niihin mielellään.


Monia lisävarusteita


Riippumatta siitä, minkä Yhdistyneen kuningaskunnan numeron tai numerot valitset, Belfabriekissä saat nauttia monista ilmaisista lisävarusteista. IVR-järjestelmämme (Interactive Voice Response) ansiosta voimme siirtää lontoolaisen numerosi mihin tahansa puhelimeen maailmassa. Näin voit helposti käsitellä saapuvia puheluita sijainnistasi riippumatta. Se on hyvä asia, kun on vielä hieman liian aikaista avata fyysinen toimisto Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
IVR mahdollistaa monien toimintojen yhdistämisen brittiläiseen puhelinnumeroosi. Itse asiassa me hyödynnämme tätä mahdollisuutta optimaalisesti. Lisäominaisuuksiemme avulla et ainoastaan paranna soittajien kokemusta ja luo siten lisää hyvää mieltä, vaan opit myös, miten saat puhelinosastostasi kaiken irti. Saat erityisesti seuraavat lisäominaisuudet Yhdistyneen kuningaskunnan numerosi mukana.


Puhelutilastot


My Belfabriek on laaja tilastojen kojelauta, josta näet, kuinka monta saapuvaa puhelua sinulla on ollut, mitkä ovat kiireisimmät tunnit, mistä numeroista sinulle soitetaan useimmin ja niin edelleen. Tilastot päivittyvät reaaliajassa, joten voit esimerkiksi heti ottaa käyttöön lisää henkilökuntaa, kun paine sitä vaatii.

Jono


Entä kun kaikki työntekijäsi ovat kiireisiä? Puhelujono soittaa valitsemaasi musiikkia ja kertoo säännöllisesti soittajille, kuinka monta soittajaa odottaa ennen heitä. Jos jono on liian pitkä, voit pyytää heitä jättämään viestin.

Digitaalinen vastaaja


Myös digitaalinen vastaaja on ilmainen. Soittajat voivat jättää viestin, ja saat välittömästi sähköpostiviestin, jossa on linkki äänitallenteeseen. Voit siis halutessasi ryhtyä välittömästi toimiin ja soittaa takaisin.


Valintavalikko


Soittajilla voi olla monenlaisia kysymyksiä. Valintavalikon avulla voit yhdistää heidät nopeasti oikealle osastolle ja oikealle henkilölle. Valikko luo rauhallisuutta osastollesi ja estää tarpeettomat manuaaliset siirrot.


Puhelun tallennus


Mahdollistaa jokaisen puhelinkeskustelun nauhoittamisen.
brittiläiset soittajat, mikä sopii erinomaisesti laadunvalvontaan ja koulutustavoitteiden asettamiseen.


Rekisteröi Lontoon puhelinnumerosi nyt


Kuten huomaat, kun vakavasti hyökätään näin suurta
markkinoille, on tärkeää, että kaikki yksityiskohdat ovat täydellisessä järjestyksessä. Enemmän kuin


yksityiskohta, puhelinnumero on viestintäkanava, jonka avulla vastaat
kysymyksiin, luot hyvää mainetta, tuotat johtolankoja ja saavutat suoraa tai epäsuoraa myyntiä.
Jos sinulle riittää vain paras, olet tullut oikeaan paikkaan.
Rekisteröi ammattimainen Lontoon puhelinnumerosi jo tänään ja
muutaman päivän kuluessa voit hyötyä kansainvälisestä tavoittavuudestasi ja monista
pilvipohjaisen puhelinjärjestelmämme tarjoamista lisäominaisuuksista.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: