Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Miten saada norjalainen puhelinnumero?

Julkaistu osoitteessa Kansainvälinen

Norja ei ole suuri maa, sillä siellä asuu vain hieman yli 5 miljoonaa ihmistä, mutta sen vauraasta taloudesta johtuen Norjan markkinat ovat verrattavissa monien suurempien maiden markkinoihin. Siksi Norja on kiinnostava markkina-alue yhä useammille ulkomaisille yrityksille.
Puhelinnumeron hakeminen Norjasta on helpompaa kuin usein luullaan. Belfabriekillä on vertaansa vailla olevaa kokemusta norjalaisten puhelinnumeroiden hakemisesta ja perustamisesta yrityksille, jotka haluavat tulla Norjan markkinoille.


Miksi harjoittaa liiketoimintaa Norjassa?


Norja ja useat norjalaiset kaupungit ovat poikkeuksetta kaikkien parhaiden asuin- ja työpaikkamaiden listojen kärjessä. Norja on kuitenkin myös turvallinen ja suhteellisen helppo maa harjoittaa liiketoimintaa. Erityisesti eurooppalaisille yrityksille.


Norjalainen mentaliteetti ja arvot ovat suotuisia liiketoiminnan harjoittamiselle. Yhdenvertaisuus, tasainen ja usein epävirallinen organisaatiorakenne, yhteistyön arvostus sekä tittelien ja symbolien välttäminen ovat vain joitakin norjalaisten pääpiirteitä.
Norjalaiset ovat luotettavia, mikä helpottaa liiketoimintaa. Niin helppoa, että Norja on Ease of Doing Business -indeksin 10 parhaan joukossa, ja vain Tanska, Yhdistynyt kuningaskunta ja Ruotsi jäävät jälkeen Euroopassa.


Norjan bruttokansantuote (BKT) on Euroopan toiseksi korkein, ja myös YK:n inhimillisen kehityksen indeksissä (HDI) Norja on kärjessä.
Norjassa on runsaasti luonnonvaroja, kuten öljyä ja kaasua, mutta sillä on myös 100 prosentin ylijäämä puhtaasta vesivoimasta.
On siis paljon syitä, miksi liiketoiminnan harjoittaminen Norjan kanssa olisi mielenkiintoista.


Testaa markkinoita


Uusien markkinoiden testaaminen on tärkeä osa mitä tahansa laajentumista, ja varsinkin kun kyseessä on ulkomainen laajentuminen. Käytä esimerkiksi virtuaalista norjalaista puhelinnumeroa, joka välitetään tavalliseen puhelinnumeroosi.


Näin sinun ei tarvitse vielä investoida organisaatiosi Norjan-toimipisteeseen, mutta voit jo nyt tutkia markkinoita ja palvella asiakkaitasi siellä asianmukaisesti.
Kun olet valmis perustamaan täydellisen norjalaisen sivuliikkeen, sinun tarvitsee vain muuttaa määränpäätä, ja kaikki norjalaiset puhelut hoidetaan siitä lähtien paikan päällä Norjassa.
Norjalaisten numeroiden tyypit
Jos olet vakuuttunut tai jos suunnittelit joka tapauksessa liiketoimintaa Norjan kanssa, ensimmäinen kysymys on, miten aiot viestiä näille uusille markkinoille.
Oma norjalainen puhelinnumero on ihanteellinen ratkaisu. Voit valita erityyppisistä numeroista, ja Belfabriekin laajan palvelu- ja ratkaisupaketin ansiosta sinun ei tarvitse tehdä suuria investointeja.


Monien Euroopan maiden tapaan Norjassa on käytössä soittajille maksuttomia palvelunumeroita, niin sanottuja "toll free" tai "free phone" -numeroita. Norjassa nämä numerot alkavat numerolla 800, jota seuraa viisinumeroinen numero.
Nämä maksuttomat numerot ovat täydellinen tapa poistaa soittokynnys uusilta norjalaisasiakkailtasi. Kun tarjoat norjalaisille soittajillesi numeron, jonka he tuntevat ja johon voi soittaa ilmaiseksi, voitat välittömästi heidän luottamuksensa. Ja se näkyy puhelutilastoissa.
Vaihtoehtona ovat kansalliset 801-puhelinnumerot. Näistä puhelinnumeroista veloitetaan paikallishinta. Näitä puhelinnumeroita ei ole suoraan sidottu mihinkään kaupunkiin tai alueeseen. Norjalaiset soittajat voivat kuitenkin soittaa näihin numeroihin lankapuheluhinnalla. Norjalaisille kuluttajille soittamisen kynnys on siis edelleen melko matala.


Näiden kansallisten puhelinnumeroiden lisäksi Belfabriek voi toimittaa myös paikallisia numeroita Norjassa, esimerkiksi Oslossa. Periaatteessa voimme rekisteröidä minkä tahansa norjalaisen kaupungin etuliitteen. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme ja anna meidän auttaa sinua ostamaan ihanteellinen helposti muistettava norjalainen puhelinnumerosi.
Oletko kiinnostunut paikallisnumerosta Norjassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.


IVR-vaihtoehdot norjalaisille numeroille


Kun siirrät norjalaisen numerosi Belfabriekiin, pääset heti nauttimaan kaikista totutuista lisätoiminnoista.


Hallinnoit norjalaista numeroasi verkossa olevassa My Belfabriek -kojelaudassa. Sieltä saat käyttöösi verkkolaskut, kattavat tilastot ja tilastosähköpostit, puhelujen tallentamisen, valintalistat, digitaalisen puhelinvastaajan ja kaikki ne muut ominaisuudet, joista Belfabriek tunnetaan.


Voit myös käyttää iOS- ja Android-sovelluksiamme matkapuhelimellesi ja tabletillesi.

Norjan numeroiden pyytäminen


Haluatko sinäkin hyödyntää mahdollisuutta kasvattaa markkinoitasi ja sitä kautta tulojasi mahdollisimman pian? Hae sitten omaa norjalaista puhelinnumeroasi jo tänään norjalaisen numerokaupan kautta.


Norja-sivultamme löydät lisää tietoa Norjan puhelinnumeroista. Täältä löydät myös yleiskatsauksen kaikista tällä hetkellä saatavilla olevista norjalaisista numeroista.
Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Voit myös soittaa meille maksuttomaan hollantilaiseen numeroon 0800-BELFABRIEK.


Jos et löydä haluamaasi numeroa tai jos sinulla on
kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai ottamalla yhteyttä
lomakkeella. Englantia, saksaa, espanjaa, hollantia ja hollantia puhuva asiakaspalvelumme on
mielellään vastaamaan niihin.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: