Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Miten saada ranskalainen puhelinnumero?

Julkaistu osoitteessa Kansainvälinen

Ranska on mielenkiintoinen markkina-alue yrityksille, jotka katsovat rajojen yli. Siellä on korkea ostovoima, koulutettu työvoima, vankka teollis- ja tekijänoikeuslainsäädäntö ja strateginen sijainti Pohjois- ja Etelä-Euroopan välissä. Se tekee siitä maan, jossa on ihanteellista harjoittaa liiketoimintaa.


Mutta kun otat tämän askeleen, on tärkeää olla helposti ranskalaisten asiakkaidesi tavoitettavissa. Onneksi ranskalaisen puhelinnumeron hakeminen on suhteellisen helppoa. Vielä parempi: voit valita useiden ranskalaisten puhelinnumeroiden välillä. Näin madallat kynnystä soittajillesi ja luot aidosti ranskalaisen imagon.

Myös virtuaalista läsnäoloa varten


Fyysisen läsnäolon perustamiseen Ranskaan liittyy paljon. Liiketoimintamallista riippuen sinun on löydettävä toimisto, varasto tai myymälä, kalustettava se, houkuteltava ranskalaisia työntekijöitä, haettava lupia, järjestettävä verorekisteröinti ja niin edelleen.


On loogista, että puhelinnumero on osa tätä. Voit kuitenkin hakea tällaista numeroa jo ennen kansainvälistymistäsi. Toisin sanoen ennen kuin avaat ranskalaiset ovet. Näin voit testata ideasi ja kerätä samalla ranskalaisia asiakkaita.

Valitse eri ranskalaisista numeroista


Valitsitpa minkä tahansa ranskalaisen puhelinnumeron, ranskalaisten soittajien kynnys on paljon pienempi kuin ulkomaisen numeron kohdalla. Kuten monissa muissakin maissa, Ranskassa voit valita maantieteellisten ja muiden kuin maantieteellisten numeroiden välillä.

Paikalliset numerot


Maantieteellisellä numerolla sidot tuotemerkkisi tiettyyn kaupunkiin tai alueeseen. Esimerkiksi Pariisin, Lyonin tai Marseillen suuntanumeroilla voi olla puhelinnumero. Tämä luo luottamusta ja puhuttelee selkeitä markkinoita. Tämä vaihtoehto sopii erinomaisesti yrityksille, jotka avaavat yhden tai useamman käyntiosoitteen (esim. myymälät tai näyttelytilat), mutta sitä käyttävät usein myös yritykset, jotka haluavat korostaa, että ne ovat tai tulevat olemaan fyysisesti läsnä maassa.


Belfabriek voi periaatteessa rekisteröidä kaikki ranskalaiset kaupungin etuliite-puhelinnumerot.


0800-numerot: maksuttomia soittajille


0800-etuliitteellä varustetut numerot ovat muita kuin maantieteellisiä numeroita, jotka ovat soittajille ilmaisia. Tämäntyyppisillä maksuttomilla numeroilla voit houkutella mahdollisimman suuren määrän soittajia, mikä on ihanteellista esimerkiksi silloin, kun haluat luoda yhteyshenkilö- tai asiakasluettelon tai jos haluat olla mahdollisimman asiakasystävällinen. Löydät esimerkkivalikoiman saatavilla olevista numeroista 0800-numerokaupastamme.

Ammattilaisvinkki: Ranskassa 0800-puhelinnumerot tunnetaan myös nimellä "numéro vert", joka tarkoittaa ranskaksi vihreää numeroa.


09-numerot


Ranskassa 9-numero ei ole sidottu alueeseen. Toisin sanoen puhelinnumerosi on valtakunnallinen. Riippumatta siitä, mistä päin Ranskaa soittaja hakee yhteyttä, kustannukset ovat aina samat kuin lankapuhelimeen soitettaessa.


Myitpä sitten pizzoja, annoit talousneuvontaa tai pyöritit hyväntekeväisyysjärjestöä, 09-numero voi olla täydellinen valinta. Valitse saatavilla olevista 09-puhelinnumeroista.

Numero, jossa on ilmaisia lisäpalveluja


Kun rekisteröit puhelinnumeron Ranskassa Belfabriekiin, saat paljon lisäpalveluja. Ominaisuuksia, joista muut palveluntarjoajat veloittavat sinulta mielellään ylimääräistä, mutta meidän kanssamme saat rajattomasti käyttöä ilman yllätyksiä jälkikäteen. Maksat Ranskan puhelinnumerostasi vain kiinteän, alhaisen kuukausimaksun ja houkuttelevan minuutti- tai puhelukohtaisen hinnan (valitsemastasi numerosta riippuen).


Mitä nämä lisäpalvelut ovat? Katsotaanpa joitakin esimerkkejä ominaisuuksista, jotka saat vakiona ranskalaisen puhelinnumerosi mukana. Voit kytkeä nämä ominaisuudet päälle ja pois, milloin haluat ja niin usein kuin haluat.

Tervetuloa teksti

Tervetuloteksti on ehkä tärkein niistä monista ilmoituksista, joita voit tehdä IVR:n kautta. Se toivottaa ranskalaiset soittajat tervetulleiksi ja saa heidät rentoutumaan. On tärkeää, että sinulla on hyvä äidinkielinen puhuja tätä tekstiä varten - joku työntekijöistäsi tai ammattimainen ääninäyttelijä.

Jono

Ovatko kaikki työntekijäsi kiireisiä? Puhelujono tarjoaa soittajille rauhoittavaa musiikkia ja ajoittaisen ilmoituksen edessä odottavien henkilöiden määrästä. Jos puhelujono on liian pitkä, soittajat voivat jättää viestin.

Digitaalinen vastaaja

Ranskalaiset, jotka soittavat virka-ajan ulkopuolella tai vilkkaan liikenteen aikana, jäävät paitsi, jos et tarjoa heille mahdollisuutta jättää vastaajaviestiä. Voit tehdä sen tällä toiminnolla, joka lähettää sinulle sähköpostiviestin jokaisen viestin jälkeen. Sähköposti sisältää kaikki tiedot saapuneesta puhelusta ja äänitetyn viestin äänitiedoston, joten voit ryhtyä toimiin, kun olet valmis.

Laajat puhelutilastot

Kenelle soitat useimmin? Kuinka kauan soittajat ovat keskimäärin jonossa ja kuinka kauan puhelut kestävät? Entä mitkä ovat viikon kiireisimmät päivät? Reaaliaikaisten puhelutilastojemme avulla, joita voit tarkastella selaimella tai mobiilisovelluksellamme, saat aina tärkeimmät luvut näkyviin.


Miksi Belfabriek?


Totta puhuen emme ole ainoa paikka, jossa voit rekisteröidä puhelinnumeron Ranskassa. On kuitenkin monia syitä, miksi brändi toisensa jälkeen päättää rekisteröidä numeronsa Belfabriekiin. Tässä on joitakin näistä syistä.


Vuosien kokemus


Belfabriek on todellinen palveluntarjoaja eikä jälleenmyyjä. Meillä on myös yli 20 vuoden kokemus, mikä on melkoinen saavutus näillä dynaamisilla markkinoilla.


Useiden ranskalaisten numeroiden valinta


Meidän avullamme sinä hallitset tilannetta. Valittavana on useita erilaisia ranskalaisia numeroita, joten löydät aina tavoitteisiisi (ja budjettiisi) sopivan numeron.


Selkeät tariffit


Belfabriekissä tiedät, missä mennään. Maksat edullisen kuukausimaksun ja alhaiset minuutti- tai puheluhinnat. Ilman yllätyksiä jälkikäteen. Toisin sanoen: kirjanpitäjäsi kiittää sinua.


Monia lisävaihtoehtoja


Olemme jo edellä osoittaneet sen: olemme antelias lisävaihtoehtojen suhteen. Toimintoja, joista muut palveluntarjoajat veloittavat mojovat lisämaksut. Voit ottaa ne käyttöön tai poistaa ne käytöstä tai muuttaa niiden asetuksia verkkokäyttöliittymän tai mobiilisovelluksen kautta.


Rekisteröi ranskalainen numerosi nyt


Näin runsaan lisäpalvelupaketin ja edullisten hintojen ansiosta on järkevää, että monet yritykset ovat jo rekisteröineet ranskalaisen puhelinnumeronsa meille. Milloin sinä seuraat heidän esimerkkiään? Voit rekisteröidä oman ranskalaisen puhelinnumerosi muutamassa minuutissa.


Jos et löydä haluamaasi numeroa tai jos sinulla on


kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai ottamalla yhteyttä
lomakkeella. Englantia, saksaa, espanjaa, hollantia ja hollantia puhuva asiakaspalvelumme on
mielellään vastaamaan kysymyksiin.

Hanki älypuhelinnumero Ranskassa

  • Aktivoi nyt! - Aloita puheluiden vastaanottaminen 3 minuutissa

  • Vastaa puheluihin missä tahansa

  • Ei perustamismaksuja

  • Peruuta milloin tahansa

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: