Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Miten saada ruotsalainen puhelinnumero?

Julkaistu osoitteessa Kansainvälinen

Ruotsi on mielenkiintoinen markkina-alue yrityksille, jotka katsovat rajojen yli. Ruotsin 10 miljoonan asukkaan suuri ostovoima, ruotsalaisten kansainvälinen asenne ja kyky puhua englantia tekevät liiketoiminnasta miellyttävää.


Mutta kun otat tämän askeleen, on tärkeää olla helposti ruotsalaisten asiakkaidesi tavoitettavissa. Ruotsalaiset arvostavat täsmällisyyttä ja ottavat työnsä vakavasti, ja he odottavat samaa huolellisuutta tuotemerkiltä, jolta he ostavat tuotteen tai palvelun. Siistien verkkosivujen ja (posti-)osoitteen lisäksi ruotsalainen puhelinnumero on siis välttämätön.
Onneksi ruotsalaisen numeron hakeminen on suhteellisen helppoa. Vielä parempi: voit valita useiden ruotsalaisten puhelinnumeroiden välillä. Näin madallat kynnystä soittajillesi ja luot ruotsalaisen imagon.

Myös virtuaalista läsnäoloa varten


Fyysisen läsnäolon perustamiseen Ruotsiin liittyy paljon. Liiketoimintamallista riippuen sinun on löydettävä toimisto, varasto tai myymälä, kalustettava se, houkuteltava ruotsalaisia työntekijöitä, haettava lupia, järjestettävä verorekisteröinti ja niin edelleen.
On loogista, että puhelinnumero on osa tätä. Mutta numeroa voi hakea jo ennen kansainvälistymistä. Toisin sanoen ennen kuin avaat ruotsalaiset ovet. Näin voit testata ideasi ja kerätä samalla ruotsalaisia asiakkaita.


Tämä johtuu siitä, että ruotsalainen puhelinnumero Belfabriekillä on virtuaalinen puhelinnumero. Se ei vaadi lankapuhelinta Ruotsissa, vaan ohjaa soittajat valitsemaasi numeroon.

Valitse eri ruotsalaisista numeroista


Riippumatta siitä, minkä ruotsalaisen puhelinnumeron valitset, este ruotsalaisille soittajille on paljon pienempi kuin ulkomaisen numeron kohdalla. Kuten monissa muissakin maissa, Ruotsissa voit valita maantieteellisten ja muiden kuin maantieteellisten numeroiden välillä.

Paikalliset numerot


Maantieteellisellä numerolla sidot brändisi tiettyyn kaupunkiin tai alueeseen. Esimerkiksi Tukholman, Malmön tai Göteborgin suuntanumeroilla voi olla puhelinnumero. Tämä luo luottamusta ja puhuttelee selkeitä markkinoita. Tämä vaihtoehto sopii erinomaisesti yrityksille, jotka avaavat yhden tai useamman käyntiosoitteen (esim. myymälät tai näyttelytilat), mutta sitä käyttävät usein myös yritykset, jotka haluavat korostaa, että ne ovat tai tulevat olemaan fyysisesti läsnä maassa.


010-numerot: alhainen hinta

010-verkkonumerot eivät ole sidottuja mihinkään tiettyyn kaupunkiin tai alueeseen. Niillä ei ole ainoastaan valtakunnallista vetovoimaa, vaan ne tunnetaan myös edullisina numeroina. Monet kaikkialla Ruotsissa toimivat yritykset valitsevat tämän tyyppisen puhelinnumeron. Löydät esimerkkivalikoiman saatavilla olevista numeroista 010-myymälästämme.

020-numerot: maksuttomia soittajille

020-etuliitteellä varustetut numerot ovat muita kuin maantieteellisiä numeroita, jotka ovat soittajille ilmaisia. Tämäntyyppisillä maksuttomilla numeroilla voit houkutella mahdollisimman suuren määrän soittajia, mikä on ihanteellista, jos haluat esimerkiksi rakentaa yhteyshenkilö- tai asiakasluetteloa tai jos haluat olla mahdollisimman asiakasystävällinen. Löydät esimerkkivalikoiman saatavilla olevista numeroista 020-myymälästämme.

Numero, jossa on ilmaisia lisäominaisuuksia

Kun rekisteröit puhelinnumeron Ruotsissa Belfabriekiin, saat paljon lisäpalveluja. Ominaisuuksia, joista muut palveluntarjoajat veloittavat sinulta mielellään ylimääräistä, mutta meidän kanssamme saat rajattomasti käyttöä ilman yllätyksiä jälkikäteen. Maksat ruotsalaisesta puhelinnumerostasi vain kiinteän, alhaisen kuukausimaksun ja houkuttelevan minuutti- tai puhelukohtaisen hinnan (valitsemastasi numerosta riippuen).
Mitä nämä lisäpalvelut ovat? Katsotaanpa joitakin esimerkkejä ominaisuuksista, jotka saat vakiona ruotsalaisen puhelinnumerosi mukana. Voit kytkeä nämä ominaisuudet päälle ja pois, milloin haluat ja niin usein kuin haluat.

Tervetuloteksti

Tervetuloteksti on ehkä tärkein niistä monista ilmoituksista, joita voit tehdä IVR:n kautta. Se toivottaa ruotsinkieliset soittajasi tervetulleiksi ja saa heidät rentoutumaan. On tärkeää, että sinulla on hyvä äidinkielinen puhuja tätä tekstiä varten - joku työntekijöistäsi tai ammattimainen ääninäyttelijä.

Valintavalikko

"Valitse 1 ruotsiksi, valitse 2 englanniksi. Vain esimerkki vaihtoehdoista, joista voit antaa soittajille valinnanvaraa. Tällaisessa valintavalikossa voi olla useita tasoja, ja sinä päätät, kenelle soittajat menevät valintansa tehtyään.

Jono

Ovatko kaikki työntekijäsi kiireisiä? Puhelujono tarjoaa soittajille rauhoittavaa musiikkia ja ajoittaisen ilmoituksen edessä odottavien henkilöiden määrästä. Jos puhelujono on liian pitkä, soittajat voivat jättää viestin.

Digitaalinen vastaaja

Ruotsalaiset, jotka soittavat virka-ajan ulkopuolella tai ruuhka-aikaan, jäävät paitsi, jos et tarjoa heille mahdollisuutta jättää vastaajaviestiä. Voit tehdä sen tällä toiminnolla, joka lähettää sinulle sähköpostiviestin jokaisen viestin jälkeen. Sähköposti sisältää kaikki tiedot saapuneesta puhelusta ja äänitetyn viestin äänitiedoston, joten voit ryhtyä toimiin, kun olet valmis.

Laajat puhelutilastot

Kenelle soitat useimmin? Kuinka kauan soittajat keskimäärin odottavat ja kuinka kauan puhelut kestävät? Entä mitkä ovat viikon kiireisimmät päivät? Reaaliaikaisten puhelutilastojemme avulla, joita voit tarkastella selaimella tai mobiilisovelluksellamme, sinulla on aina pääsy tärkeimpiin lukuihin.


Miksi Belfabriek?


Totta puhuen emme ole ainoa paikka, jossa voit rekisteröidä puhelinnumeron Ruotsissa. Mutta on monia syitä, miksi brändi toisensa jälkeen päättää rekisteröidä numeronsa Belfabriekiin. Tässä on joitakin näistä syistä.


Vuosien kokemus


Belfabriek on todellinen palveluntarjoaja eikä jälleenmyyjä. Meillä on myös yli 20 vuoden kokemus, mikä on melkoinen saavutus näillä dynaamisilla markkinoilla.


Useiden ruotsalaisten numeroiden valinta


Meidän kanssamme sinä hallitset tilannetta. Meillä on valittavana useita erilaisia ruotsalaisia numeroita, joten löydät aina tavoitteisiisi (ja budjettiisi) sopivan numeron.
Selkeät tariffit


Belfabriekissä tiedät, missä mennään. Maksat edullisen kuukausihinnan ja alhaiset minuutti- tai puheluhinnat. Ilman yllätyksiä jälkikäteen. Toisin sanoen: kirjanpitäjäsi kiittää sinua.


Monia lisävaihtoehtoja


Olemme jo edellä osoittaneet sen: olemme antelias lisävaihtoehtojen suhteen. Toimintoja, joista muut palveluntarjoajat veloittavat mojovat lisämaksut. Voit ottaa ne käyttöön tai poistaa ne käytöstä tai muuttaa niiden asetuksia verkkokäyttöliittymän tai mobiilisovelluksen kautta.


Rekisteröi ruotsalainen numerosi nyt


Näin runsaan lisäpalvelupaketin ja edullisten hintojen ansiosta on järkevää, että monet yritykset ovat jo rekisteröineet ruotsalaisen puhelinnumeronsa meille. Milloin sinä seuraat heidän esimerkkiään? Tutustu Ruotsissa saatavilla oleviin maantieteellisiin numeroihin, 10-verkkonumeroihin tai 20-numeroihin. Voit rekisteröidä oman ruotsalaisen puhelinnumerosi muutamassa minuutissa.


Jos et näe haluamaasi numeroa tai jos sinulla on


kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai ottamalla yhteyttä
lomakkeella. Englantia, saksaa, espanjaa, hollantia ja hollantia puhuva asiakaspalvelumme on
mielellään vastaamaan kysymyksiin.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: