Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Miten saada saksalainen puhelinnumero?

Julkaistu osoitteessa Kansainvälinen

Saksan markkinat ovat houkuttelevat yrittäjiä kaikista maiden yrittäjille.

Jos tuotteesi tai palvelusi on jo menestyksekäs omassa kotimaassa, haluat todennäköisesti laajentua. Ja mikä olisi parempi Euroopan maa kuin Saksa? Saksa on vauras maa, jossa on yli 80 miljoonaa ihmistä. asukasta ja 3,8 biljoonan bruttokansantuote. Pelkästään raa'at luvut tekevät vakuuttavan että Saksan pitäisi olla ensimmäinen valintasi, kun haluat laajentua kansainvälisesti.

Jos tuotteesi tai palvelusi menestyy Saksassa, on vain pieni lisäaskel, että ottaa mukaan myös Itävalta ja Sveitsin saksankieliset osat, mikä lisää vielä lisää lisää potentiaalia.

Mutta miten voit harjoittaa menestyksekästä liiketoimintaa saksalaisessa maassa? markkinoilla? Yksi asia, joka näyttää olevan välttämätön tähän, on saksankielinen koulutus. palvelunumero tai paikallinen puhelinnumero.

Mutta miten tällaisen numeron hakeminen Saksassa toimii? Mitkä ovat vaatimukset ja mitä sinun on tehtävä? Selitämme sen sinulle tässä artikkelissa.

Millaisia saksalaisia puhelinnumeroita on olemassa? Saksassa puhelinnumerot myöntää valtion virasto aivan kuten monissa Euroopan maissa. Saksassa se on Bundesnetzagentur (liittovaltion verkkovirasto).

Tämä elin määrittelee, minkä tyyppisiä numeroita ja mitä numeroita ovat käytettävissä, mihin niitä saa käyttää ja mitä vaatimuksia niiden käytölle on asetettava. täytettävä. Bundesnetzagentur on viime kädessä myös se, joka myöntää palvelunumerot. numerot.

Maksuttomat 0800-numerot

Kuten Yhdysvalloissa ja monissa muissa Euroopan maissa, myös Saksassa on käytössä on niin sanottuja ilmaisnumeroita eli numeroita, joihin voi soittaa maksutta. (maksuttomiin).

Myös Saksassa keskeinen numero tähän tarkoitukseen on 0800. Nämä numerot rekisteröidään erikseen. Voit rekisteröidä saksalaiset 0800-puhelinnumerot Belfabriekin kautta. Et tarvitse saksalaista yritystä osoitetta. Vaikka et olisikaan vielä fyysisesti läsnä Saksassa, voit siis voit jo nyt rekisteröidä tämäntyyppisen puhelinnumeron verkossa.

Kansalliset 032-numerot yrityksille

Saksassa 032-numeroita käytetään muina kuin alueellisina yrityspuhelimina. numeroina.

Puhelut näihin numeroihin maksavat yhtä paljon kuin puhelut tavalliseen alueelliseen lankapuhelinnumeroon.

032-numero valitaan usein siksi, että nämä numerot ovat läheisesti muistuttavat läheisesti paikallisia puhelinnumeroita.

Esimerkiksi 032-puhelinnumero muistuttaa paljon 030 Berliinin etuliitepuhelinta. numero.

Paikalliset numerot (varo, että paikallinen fysikaalinen osoite tarvitaan) Saksassa olevien palvelunumeroiden lisäksi voit rekisteröidä myös paikallisia numeroita Saksan suosituimmissa kaupungeissa. Esimerkiksi Aachen (0241), Berliini (030), Dortmund (0231), Essen (0201), Frankfurt (069), Hampuri (040), Köln (0221), Koblenz (0261), Leipzig (0341), Mannheim (0621), München (089), Nürnberg (0911) ja Stuttgart (0711).

Vaatimukset Saksan paikallisnumerohakemukset Paikallisnumeroa varten sinulla on oltava osoite pyydetyssä kaupungissa tai osoitteessa. alueella. Ja sen lisäksi todiste liikeosoitteesta ja ote ("Auszug" tai "Auszug"). "Mitgliederbescheinigung") Saksan kauppakamarilta (Deutscher Industrie- und Handelskammertag).

Näiden vaatimusten vuoksi voi olla helpompaa, että valita kansallinen 032-numero. Tai toisaalta 0800-palvelunumero.

Jos olet esimerkiksi suomalainen yritys, jolla ei ole fysikaalista osoite Saksassa, emme voi auttaa sinua ostamaan paikallista berliiniläistä 030-puhelinnumeroa.

Tai jos yrityksesi pääkonttori sijaitsee Hampurissa, mutta haluat rekisteröidä 069 Frankfurtin numeron. puhelinnumeron lisäksi, sekään ei ole mahdollista. Tässä tapauksessa voimme auttaa sinua hankkimaan virtuaalisen 040-numeron, joka kuuluu Hampurin kaupunkiin.

Oman virtuaalisen saksalaisen puhelinnumeron rekisteröinti Halusitpa sitten rekisteröidä puhelinnumeron Saksassa tai toisessa maassa, Belfabriekissä voit hoitaa hakemuksen helposti verkossa. Me poistamme kaiken päänvaivan saksalaisten virastojen kanssa asioimisesta. Saksalaisten numeroiden kaupastamme löydät esimerkkilistan saatavilla olevista numeroista. Löydätkö luettelosta sopivan numeron? Sitten voit tilata oman saksalaisen palvelunumerosi meiltä jo tänään.

Jos et löydä haluamaasi numeroa tai jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai ottamalla yhteyttä lomakkeella. Englantia, saksaa, espanjaa ja hollantia puhuva asiakaspalvelumme on mielellään vastaamaan niihin.

Bonus: vinkkejä menestymiseen Saksan markkinoilla saksalaisen puhelinnumeron avulla.

Kun harjoitat liiketoimintaa rajan yli, muista, että liiketoiminnan harjoittaminen Saksassa edellyttää oikeaa ajattelutapaa. Sinun on keskityttävä täysin Saksan sivuliikkeeseesi, jotta voit saavuttaa mahdollisimman hyviä tuloksia. Tämä siihen kuuluu myös sopeutuminen Saksan tapoihin. Seuraavassa annamme sinulle vinkkejä yrittäjiltä, jotka jo toimivat Saksassa.

Erottele työ- ja yksityiselämä toisistaan

Saksassa työhön suhtaudutaan niin vakavasti, että se on tiukasti erillään yksityiselämästä. Vaikka olisitkin aidosti kiinnostunut yrityksestä liikekumppanista, on huono ajatus kysyä hänen vaimostaan tai lapsistaan.

Älä koskaan puhuttele saksalaisia liikenäkymiä epävirallisella "Du" -ilmaisulla. Yksi seuraus liiketoiminnan ja liiketoiminnan tiukasta erottamisesta yksityiselämän erottaminen on tapa, jolla ihmiset puhuttelevat toisiaan. Saksalaisia asiakkaita on aina puhuteltava muodollisella "Sie".

Tähän voi olla erityisen vaikea tottua esimerkiksi englantia äidinkielenään puhuville, sillä esim. Englannin kielessä tätä eroa ei oikeastaan ole. Kuitenkin muissa kielissä, myös saksan kielessä, oikean puhuttelumuodon käyttäminen voi jättää paljon paremman vaikutelman.

Opettele kieltä

Saksan kielen peruskieli voi toimia hyvin lomalla, mutta se ei riitä. kun teet bisnestä. Neuvottelujen käyminen ja seurustelu saksaksi edellyttää hyvää kielen taitoa. Panosta siksi kielikurssiin. Saksa ei ole helpoin kieli oppia, mutta se ei myöskään ole rakettitiedettä.

Varmista, että sinulla on saksankielinen yritysilme Olet tietysti ylpeä juuristasi, ja on ihan ok näyttää sitä. Mutta voidaksesi tehdä menestyksekkäästi bisnestä Saksassa sinun on mieluiten rekisteröidä saksalainen GmbH. Tämä on eräänlainen yhtiöittäminen. GmbH on lyhenne sanoista Gesellschaft mit beschränkter Haftung (yritys yhtiö, jolla on rajoitettu vastuu). GmbH vastaa "Ltd." -nimitystä, jota käytetään seuraavissa maissa. Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Yrittäjät, jotka haluavat toimia koko Saksassa, voivat toimia seuraavasti kannattaa rekisteröidä joko 0800-palvelunumero tai kansallinen 032-numero. puhelinnumero. Esimerkiksi Hampurin 040-puhelinnumero näyttäisi hieman... vieraalta Münchenin asiakaskunnalle ja päinvastoin.

0800- ja 032-numerot eivät kuitenkaan ole ainoastaan alueellisesti riippumattomia, mikä tekee niistä eri puolilta Saksaa tulevat soittajat tuntevat itsensä puhutelluiksi, vaan ne herättävät myös luottamusta ja luottamusta. ammattimaisuutta.

Monia lisäominaisuuksia

Yksi syy siihen, miksi yritysten omistajat valitsevat Belfabriekin kuin palvelunumeron tarjoajaksi, on se, että he saavat käyttöönsä laajan ja monipuolisen useita lisätoimintoja. Koska taustalla oleva alusta, Interactive Voice IVR-järjestelmä (Interactive Voice Reponse system) on sama kaikille ulkomaisille numeroille, numeroiden omistajat voivat saksalaisten numeroiden omistajat voivat myös nauttia seuraavista ominaisuuksista:

Tervetuliaisviesti

Jätä loistava ensivaikutelma tämän ominaisuuden avulla. Tervetuloa soittajasi toimistoaikana tervetulotekstillä ja aukioloaikojen jälkeen. viestillä, joka kertoo soittajalle, että yritys on suljettu ja mihin aikaan. kellonaikoina hän voi soittaa uudelleen.

Jono

Ovatko kaikki työntekijäsi puhelimessa? Tämä toiminto asettaa soittajat odotusjonoon. Jos aikaa kuluu liikaa, voit valita seuraavat vaihtoehdot siirtää soittajat toiseen numeroon tai antaa heille mahdollisuuden jättää soittajalle jättää viestin.

Digitaalinen vastaaja

Ota tämä toiminto käyttöön, jotta soittajat voivat jättää viestin, kun se on hyvin kiireistä tai työajan ulkopuolella. Saat välittömästi äänitallenteen sähköpostitse. Näin voit ryhtyä tarvittaessa välittömiin toimiin.

Valintavalikko

Valintavalikko tekee puhelujen manuaalisesta siirtämisestä helppoa. menneisyyteen. Kysy soittajilta, mihin he haluavat vastauksen äänitetyn ja anna heille sitten vaihtoehtoja. Soittajat yhdistävät itsensä puhelimella painikkeilla.

Puhelutallenteet

Mahdollistaa jokaisen puhelinkeskustelun nauhoittamisen. saksalaisten soittajien kanssa, mikä on ihanteellista laadunvalvontaa ja koulutustavoitteiden asettamista varten.

Reaaliaikaiset tilastot

Kaikki numeron omistajat saavat myös käyttöönsä kattavat puhelutilastot tilastoihin. Näet esimerkiksi, miltä alueilta saksalaiset soittajasi soittavat. tulevat ja kuinka kauan puhelut kestävät. Näiden tilastojen perusteella voit tehdä tärkeitä päätöksiä henkilöstön ja lisätoimintojen käyttöönotosta.

Mikä parasta, nämä ominaisuudet ja monet muut, katso täydellinen yleiskatsaus, sisältyvät ilmaiseksi jokaiselle Belfabriekin asiakkaalle. Rekisteröi saksalainen puhelinnumerosi nyt Kuten huomaat, kun vakavasti hyökätään näin suuren markkinoille, on tärkeää, että kaikki yksityiskohdat ovat täydellisessä järjestyksessä. Enemmän kuin yksityiskohta, puhelinnumero on viestintäkanava, jonka avulla vastaatte kysymyksiin, luot hyvää mainetta, tuotat johtolankoja ja saavutat suoraa tai epäsuoraa myyntiä. Jos sinulle riittää vain paras, olet tullut oikeaan paikkaan. Rekisteröi ammattimainen saksalainen puhelinnumerosi jo tänään ja muutaman päivän kuluessa voit hyötyä kansainvälisestä tavoittavuudestasi ja monista pilvipohjaisen puhelinjärjestelmämme tarjoamista lisäominaisuuksista.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Belfabriek puhelinjärjestelmä

Saatavilla on kattavin puhelinjärjestelmä. Pilvestä. Toimii kaikkien laitteidesi kanssa: lankapuhelin, matkapuhelin, koti tai yritys.

system-hard-phone-thumb

Hard Phone

Belfabriek-puhelin, joka on valmiiksi konfiguroitu ja ohjelmoitu.

system-soft-phone-thumb

Soft Phone

Vastaanota ja soita yrityspuheluita nykyisillä matkapuhelimillasi.

system-web-interface-thumb

Web-käyttöliittymä

Hallitse kaikkia numeroita ja yhteyksiä verkossa

system-mobile-apps-thumb

Mobiilisovellukset

Aseta itsesi tavoitettavaksi tai poissaolevaksi puhelujen vastaanottamista varten.

Kiinteä numero matkapuhelimessa

Puhelut suoraan matkapuhelimeesi

Kokeile ilmaiseksi

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: