Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Miten saada sveitsiläinen puhelinnumero?

Julkaistu osoitteessa Kansainvälinen

Sveitsi on mielenkiintoinen markkina-alue yrityksille, jotka katsovat rajojen yli. Korkean ostovoiman ja sveitsiläisten kansainvälisen asenteen ansiosta tämä on maa, jossa on miellyttävää harjoittaa liiketoimintaa.

Mutta kun otat tämän askeleen, on tärkeää olla helposti sveitsiläisten asiakkaidesi tavoitettavissa. Sveitsiläiset arvostavat täsmällisyyttä ja ottavat työnsä vakavasti, ja he odottavat samaa huolellisuutta tuotemerkiltä, jolta he ostavat tuotteen tai palvelun. Siistin verkkosivuston ja (posti-)osoitteen lisäksi sveitsiläinen puhelinnumero on siis välttämätön.

Onneksi sveitsiläisen numeron hakeminen on suhteellisen helppoa. Vielä parempi: voit valita useista sveitsiläisistä puhelinnumeroista. Näin madallat soittajien kynnystä ja luot sveitsiläisen imagon.

Myös virtuaalista läsnäoloa varten


Fyysisen läsnäolon perustamiseen Sveitsiin liittyy paljon. Liiketoimintamallista riippuen sinun on löydettävä toimisto, varasto tai myymälä, kalustettava se, houkuteltava sveitsiläisiä työntekijöitä, haettava lupia, järjestettävä verorekisteröinti ja niin edelleen.

On loogista, että puhelinnumero on osa tätä. Voit kuitenkin hakea tällaista numeroa jo ennen kansainvälistymistäsi. Toisin sanoen ennen kuin avaat sveitsiläiset ovet. Näin voit testata ideasi ja kerätä samalla sveitsiläisiä johtolankoja.

Valitse eri sveitsiläisten numeroiden joukosta


Valitsitpa minkä tahansa sveitsiläisen puhelinnumeron, sveitsiläisten soittajien kynnys on paljon pienempi kuin ulkomaisen numeron kohdalla. Kuten monissa muissakin maissa, Sveitsissä voit valita maantieteellisten ja muiden kuin maantieteellisten numeroiden välillä.

Paikalliset numerot


Maantieteellisellä numerolla sidot brändisi tiettyyn kaupunkiin tai alueeseen. Esimerkiksi Zürichin, Baselin tai Bernin suuntanumeroilla voi olla puhelinnumero. Tämä luo luottamusta ja puhuttelee selkeitä markkinoita. Tämä vaihtoehto sopii erinomaisesti yrityksille, jotka avaavat yhden tai useamman käyntiosoitteen (esim. myymälät tai näyttelytilat), mutta sitä käyttävät usein myös yritykset, jotka haluavat korostaa, että ne ovat tai tulevat olemaan fyysisesti läsnä maassa.

Belfabriek voi periaatteessa rekisteröidä kaikki sveitsiläiset kaupungin etuliite-puhelinnumerot.


0800-numerot: maksuttomia soittajille

0800-etuliitteellä varustetut numerot ovat muita kuin maantieteellisiä numeroita, jotka ovat soittajille ilmaisia. Tämäntyyppisillä maksuttomilla numeroilla voit houkutella mahdollisimman suuren määrän soittajia, mikä on ihanteellista esimerkiksi silloin, kun haluat luoda yhteyshenkilö- tai asiakasluettelon tai jos haluat olla mahdollisimman asiakasystävällinen. Löydät esimerkkivalikoiman saatavilla olevista numeroista 0800-numerokaupastamme.

Numero, jossa on ilmaisia lisäominaisuuksia

Kun rekisteröit puhelinnumeron Sveitsiin Belfabriekiin, saat paljon lisäpalveluja. Ominaisuuksia, joista muut palveluntarjoajat veloittavat sinulta mielellään lisämaksuja, mutta meidän kanssamme saat rajattomasti käyttöä ilman yllätyksiä jälkikäteen. Maksat Sveitsin puhelinnumerostasi vain kiinteän, alhaisen kuukausimaksun ja houkuttelevan minuutti- tai puhelukohtaisen hinnan (valitsemastasi numerosta riippuen).

Mitä nämä lisäpalvelut ovat? Katsotaanpa joitakin esimerkkejä ominaisuuksista, jotka saat vakiona sveitsiläiseen puhelinnumeroosi. Voit kytkeä nämä ominaisuudet päälle ja pois päältä milloin haluat ja niin usein kuin haluat.

Tervetuloteksti

Tervetuloteksti on ehkä tärkein niistä monista ilmoituksista, joita voit tehdä IVR-järjestelmämme kautta. Se toivottaa sveitsiläiset soittajasi tervetulleiksi ja saa heidät rentoutumaan. On tärkeää, että sinulla on hyvä äidinkielinen puhuja tätä tekstiä varten - joku työntekijöistäsi tai ammattimainen ääninäyttelijä.

Valintavalikko

"Valitse 1 saksaksi, valitse 2 ranskaksi. Vain esimerkki vaihtoehdoista, joista voit antaa soittajille valinnanvaraa. Tällaisessa valintavalikossa voi olla useita tasoja, ja sinä päätät, kenelle soittajat menevät valintansa tehtyään.

Jono

Ovatko kaikki työntekijäsi kiireisiä? Puhelujono tarjoaa soittajille rauhoittavaa musiikkia ja ajoittaisen ilmoituksen edessä odottavien henkilöiden määrästä. Jos puhelujono on liian pitkä, soittajat voivat jättää viestin.

Digitaalinen vastaaja

Sveitsiläiset asiakkaat, jotka soittavat virka-ajan ulkopuolella tai ruuhka-aikaan, jäävät paitsi, jos et tarjoa heille mahdollisuutta jättää vastaajaan viestiä. Voit tehdä sen tällä toiminnolla, joka lähettää sähköpostiviestin jokaisen viestin jälkeen. Sähköposti sisältää kaikki tiedot saapuneesta puhelusta ja äänitetyn viestin äänitiedoston, joten voit ryhtyä toimiin, kun olet valmis.

Laajat puhelutilastot

Kenelle soitat useimmin? Kuinka kauan soittajat keskimäärin odottavat ja kuinka kauan puhelut kestävät? Entä mitkä ovat viikon kiireisimmät päivät? Reaaliaikaisten puhelutilastojemme avulla, joita voit tarkastella selaimella tai mobiilisovelluksellamme, sinulla on aina pääsy tärkeimpiin lukuihin.


Miksi Belfabriek?


Totta puhuen emme ole ainoa paikka, jossa voit rekisteröidä puhelinnumeron Sveitsissä. On kuitenkin monia syitä, miksi brändi toisensa jälkeen päättää rekisteröidä numeronsa Belfabriekiin. Tässä on joitakin näistä syistä.


Vuosien kokemus


Belfabriek on todellinen palveluntarjoaja eikä jälleenmyyjä. Meillä on myös yli 20 vuoden kokemus, mikä on melkoinen saavutus näillä dynaamisilla markkinoilla.


Useiden sveitsiläisten numeroiden valinta


Meidän avullamme sinä hallitset tilannetta. Meillä on valittavana useita erilaisia sveitsiläisiä numeroita, joten löydät aina tavoitteisiisi (ja budjettiisi) sopivan numeron.


Selkeät tariffit


Belfabriekissä tiedät, missä mennään. Maksat edullisen kuukausihinnan ja alhaiset minuutti- tai puheluhinnat. Ilman yllätyksiä jälkikäteen. Toisin sanoen: kirjanpitäjäsi kiittää sinua.


Monia lisävaihtoehtoja


Olemme jo edellä osoittaneet sen: olemme antelias lisävaihtoehtojen suhteen. Toimintoja, joista muut palveluntarjoajat veloittavat mojovat lisämaksut. Voit ottaa ne käyttöön tai poistaa ne käytöstä tai muuttaa niiden asetuksia verkkokäyttöliittymän tai mobiilisovelluksen kautta.


Rekisteröi Sveitsin numerosi nyt


Näin runsaan lisäpalvelupaketin ja edullisten hintojen ansiosta on järkevää, että monet yritykset ovat jo rekisteröineet Sveitsin puhelinnumeronsa meille. Milloin sinä seuraat heidän esimerkkiään?Voit rekisteröidä oman sveitsiläisen puhelinnumerosi muutamassa minuutissa.
Jos et löydä haluamaasi numeroa tai jos sinulla on
kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai ottamalla yhteyttä
lomakkeella. Englantia, saksaa, espanjaa, hollantia ja hollantia puhuva asiakaspalvelumme on
mielellään vastaamaan kysymyksiin.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: