Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Miten saada tanskalainen puhelinnumero?

Julkaistu osoitteessa Kansainvälinen

Askel Tanskan markkinoille on pieni; tanskalaiset puhuvat englantia hyvin ja mielellään. Tanskalaiset suosivat voimakkaasti "vihreitä" tai terveellisiä tuotteita, mikä tarjoaa mahdollisuuksia trenditietoisille yrityksille.


Vaikka Tanskan markkinat tuntuisivatkin tutuilta ja helposti lähestyttäviltä, uusille markkinoille pääseminen on helpommin sanottu kuin tehty. Kun viestintätekniikan kehitys mahdollistaa toimipisteen avaamisen virtuaalisesti, se on looginen alku fyysiselle läsnäololle.

Tanskan numero ilman Tanskan sivukonttoria


Belfabriek on kumppanisi, kun on kyse tanskalaisista puhelinnumeroista. Nämä virtuaaliset numerot eivät edellytä tanskalaista toimipistettä tai kiinteää puhelinliittymää maassa.
Sen sijaan virtuaalinumerot ohjaavat soittajasi välittömästi ilmoittamaasi puhelinnumeroon: esimerkiksi toimistoosi tai älypuhelimeesi. Mutta edelleenohjaus toiseen tanskalaiseen numeroon on myös mahdollista.


Tanskalaiset asiakkaasi arvostavat sitä, että käytät heidän maassaan olevaa puhelinnumeroa. Se osoittaa kiinnostustasi ja sitoutumistasi ja tuo sinut hieman lähemmäksi uusia markkinoitasi.

Kansalliset vs. paikalliset numerot


Mutta millainen numero sinun pitäisi valita? Tanskassa, kuten monissa muissakin maissa, voit valita maantieteellisten numeroiden ja kansallisten puhelinnumeroiden välillä. Näissä numeroissa on hieman erilainen kuva, puhelujen hinta ja soittokynnys. Korostamme näitä eroja alla, jotta saat ensimmäisen käsityksen siitä, mitkä numerot voivat sopia organisaatiollesi ja mitkä eivät.

Maantieteelliset numerot: paikallinen ulkonäkö


Jos haluat rajoittua paikallisiin tai alueellisiin markkinoihin, käytä maantieteellistä numeroa osoittaaksesi sijaintisi (virtuaalisesti tai muuten). Voit esimerkiksi ostaa paikallisia numeroita Kööpenhaminasta, Århusista tai Odensesta.


Joissain tapauksissa maantieteellinen numero puhuttelee paikallista yleisöä enemmän kuin kansallinen numero, riippuen tuotteen tai palvelun tyypistä. Tanskalaisten kannalta mukavaa on myös se, että paikallisnumeroihin voi soittaa edullisesti, ja yhä useammissa paketeissa soittaminen on jopa täysin ilmaista.

Ilmaisia soittajille: 80 numeroa


Tanskan maksuttomien numeroiden suuntanumero on 80 riippumatta siitä, missä (virtuaali)yritys sijaitsee. Toisin sanoen näillä puhelinnumeroilla on valtakunnallinen kattavuus.
Kun markkina-alueesi kattaa koko Tanskan, tämäntyyppinen numero on yksi vaihtoehdoistasi. Puhelukustannusten kattaminen on erityisen kiinnostavaa silloin, kun odotat tapahtumaa monista puheluista; esimerkiksi kun sinulla on lippu- tai varauslinja. Esimerkkejä paikallisista yrityksistä, jotka haluavat työskennellä näiden numeroiden kanssa, ovat pizzeriat ja taksiyritykset.


Kansalliset 7-numerot

Etuliite 7 ei ole sidottu mihinkään kaupunkiin tai alueeseen Tanskassa, ja se toimii kansallisena puhelinnumerona. Tämä on erityisen kätevää, kun yrityksesi toimii valtakunnallisesti. Etuliite 7 -numeroista veloitetaan samalla tavalla kuin paikallisnumeroista, joten ne ovat tanskalaisille soittajille edullisia.

Runsas paketti hyödyllisiä lisäominaisuuksia


Valitsitpa minkä tahansa näistä kolmesta tanskalaisesta puhelinnumerotyypistä, pääset nauttimaan Interactive Voice Response -alustamme eduista. IVR-järjestelmä on monipuolinen, ja se ohjaa soittajat välittömästi määrittelemäänne kohdenumeroon sekä soittaa viestejä ja kirjaa näppäinpainallukset.


Belfabriek IVR on täysin käytettävissänne riippumatta siitä, minkä tanskalaisen numeron rekisteröitte. Ilman lisäkustannuksia saat ominaisuuksia, joista muut palveluntarjoajat veloittavat häpeilemättä kymmeniä euroja lisää. Kuukautta kohden.


Reaaliaikaiset puhelutilastot


Tanskalaisen numerosi "hermokeskus" on My Belfabriek. Tämän verkossa olevan kojelaudan avulla voit muuttaa kaikenlaisia asetuksia - rajattomasti ja maksutta. Näet myös puhelutilastosi reaaliajassa, joten voit tehdä päätöksiä henkilöstösi tai soittotekstien suhteen sen mukaan, kuinka kiireinen olet. Voit valita, haluatko saada päivittäisen, viikoittaisen tai kuukausittaisen yleiskatsauksen tilastoista.


Saatko enemmän puheluita kuin henkilökuntasi pystyy käsittelemään? Tämä toiminto asettaa soittajat saapumisjärjestyksessä virtuaaliseen jonoon. Sillä välin soi rauhoittava musiikkikappale tai valitsemasi ääniviesti (tarvittaessa itse nauhoittamasi).


Digitaalinen vastaaja


Jos ihmiset joutuvat odottamaan jonossa hyvin pitkään tai soittavat sulkemisajan jälkeen, tämä toiminto on välttämätön. Digitaalinen vastaaja antaa soittajille mahdollisuuden nauhoittaa viestin ja antaa heille käsityksen siitä, että toimiin ryhdytään, vaikka et ole tilapäisesti tavoitettavissa. Vinkki: kerro soittajalle viestin oheistekstissä, mitä aiot tehdä kuultuasi tämän viestin. Jos haluat soittaa asiakkaalle takaisin, soittajan puhelinnumero on jo valmiina sähköpostissa!

Soita-valikko


Puheluvalikon avulla soittajat voivat yhdistää oikealle työntekijälle tai osastolle. Olet luultavasti törmännyt tällaiseen valikkoon: "Tehdäksesi tilauksen, paina 1. Huoltoa ja korjauksia varten paina 2. Jos sinulla on kysyttävää laskustasi, paina 3.
Tämä on vain yksi esimerkki, kun määrittelet valintavalikon rakenteen ja sen mahdolliset tasot. Voit nauhoittaa tämän valikon sanomatekstit itse, mutta saadaksesi parhaan mahdollisen tehokkuuden voit palkata tanskalaisen ääninäyttelijän tai näyttelijän.


Nämä ovat vain muutamia ominaisuuksia, vaihtoehtoja ja asetuksia, jotka saat tanskalaisen numerosi mukana. Yhteenvetona voidaan todeta, että haluamme tarjota sinulle mahdollisimman suuren hallinnan puhelinnumerosi suhteen, jotta voit tarjota asiakkaillesi mahdollisimman miellyttävän puhelukokemuksen. Kaikki tämä selkeään hintaan ilman ikäviä yllätyksiä.

Osta tanskalainen puhelinnumerosi täältä


Oikean tanskalaisen puhelinnumeron avulla luot täydellisen ulkoasun ja tunnelman ja olet helposti asiakkaidesi tavoitettavissa Tanskassa. Samalla sinulla ei tarvitse (vielä) olla toimistoa maassa. Kun nämä edut lisätään runsaaseen lisäominaisuuksien pakettiimme, Belfabriek on helppo valinta.


Älä siis enää odota, vaan hyödynnä vierailusi tällä verkkosivustolla nyt. Tanskalaisen numeron rekisteröinti on helppoa ja se hoituu hetkessä. Valitse paras puhelinnumero paikallisnumeroiden ja 80 numeron kokoelmastamme.
Jos et näe haluamaasi numeroa tai jos sinulla on
kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai ottamalla yhteyttä
lomakkeella. Englantia, saksaa, espanjaa ja hollantia puhuva asiakaspalvelumme on
mielellään vastaamaan kysymyksiin.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: