Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Miten soittajat hyötyvät puhelutallenteesta?

Julkaistu osoitteessa Asiakaspalvelun puhelinnumerot

On monia syitä, miksi organisaatio haluaa tallentaa kaikki saapuvat puhelut. Työntekijät tai asiamiehet voivat toistaa keskustelun jälkikäteen saadakseen puhelun yksityiskohdat takaisin, tallenteet ovat todisteena puhelun aikana tehdyistä sopimuksista ja puhelujen tallentamista käytetään usein koulutustarkoituksiin.

Mutta tiesitkö, että myös soittajat voivat hyötyä puhelutallenteesta? On olemassa joitakin ongelmia, jotka puhelutallennus voi ratkaista. Tässä blogikirjoituksessa tuomme esiin kolme niistä.
Kolme harmia

Tutkimusyhtiö AchieveGlobalin muutama vuosi sitten tekemässä laajassa tutkimuksessa tehtiin johtopäätöksiä ja annettiin neuvoja, jotka jokaisen organisaation jokaisen puhelinosaston tulisi ottaa todesta. Mielenkiintoista kyllä, jokaisessa ratkaisussa puhelujen tallennus on ratkaisevassa asemassa.

1. Et kuuntele

Monet soittajat ovat tarpeeksi järkeviä odottaakseen, että heidän ratkaisunsa ratkaistaan välittömästi. Koska hekin tietävät, että useimmat ratkaisut vievät hieman aikaa. Mutta he haluavat löytää jonkun, joka kuuntelee heitä ymmärtäväisesti. Jonkun, joka kuuntelee heidän valituksensa läpi ja ainakin teeskentelee ymmärtävänsä niitä.

Kun työntekijäsi tietävät, että puhelut nauhoitetaan ja että he voivat aina toistaa nauhoituksen ja palauttaa mieleen tärkeitä yksityiskohtia, he voivat keskittyä keskusteluun sen sijaan, että kirjoittaisivat kaiken muistiin.

Ja kun he keskittyvät keskusteluun, keskustelujen laatu paranee, ja soittajat lähtevät puhelusta tuntien, että heitä on kuunneltu.

2. Et ole kiltti

Soittajat inhosivat eniten tylyyttä ja välinpitämättömyyttä.

Nämä asenteet johtuvat yleensä siitä, että puhelinosastot ovat yleensä paineenkestäviä. Muiden ihmisten ongelmien ja valitusten käsittely ei ole helppoa, ja on vaikea olla päästämättä omaa mielialaansa laskuun.

Tieto siitä, että puhelut nauhoitetaan ja - mikä vielä tärkeämpää - tarkistetaan, voi kuitenkin antaa työntekijöille juuri sen tärkeän sysäyksen, jotta he eivät antaisi tämän tapahtua ja jotta he eivät kuulostaisi tylsiltä tai välinpitämättömiltä.

3. Jatkat heidän läpikäymistään

Kolmanneksi suurimmaksi harmiksi soittajat mainitsivat sen, että he joutuivat odottamaan tai heidät siirrettiin toiselle työntekijälle, jonka piti selittää sama asia uudelleen.

Yksi tapa, jolla puhelujen tallentaminen voi auttaa ratkaisemaan tämän ongelman, on seuraava: tarkastelemalla säännöllisesti tallennettuja puheluita voit selvittää, milloin ja miksi soittajat siirretään. Saatat saada selville, miksi heitä ei yhdistetty heti oikealle henkilölle, jolloin voit muuttaa puhelujen kulkua tai työntekijöiden tapaa käsitellä puheluita saadaksesi soittajille myönteisemmän kokemuksen.

Aloittaminen on helppoa

Puhelujen tallennus on ominaisuus, jonka monet IVR-järjestelmät (Interactive Voice Response) tarjoavat. Jos olet CallFactoryn asiakas, se sisältyy tilaukseesi ja voit aloittaa sen ilmaiseksi.

Sinun tarvitsee vain kirjautua My CallFactory -kojelautaasi, siirtyä Puhelutallennusasetukset-sivulle ja valita ilmainen Starter-paketti. Jos haluat, että puhelut tallennetaan pidemmäksi aikaa, valitse joko Business- tai Enterprise-paketti.

Etkö ole vielä CallFactory-asiakas? Käy maksuttomia tai kansallisia puhelinnumeroita koskevilla sivuillamme rekisteröidäksesi numeron maassasi. Valitsitpa minkä tyyppisen puhelinnumeron tahansa, saat aina käyttöösi monia ominaisuuksia, kuten puhelujen tallentamisen.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: