Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Osta lankapuhelinnumero

Julkaistu osoitteessa Asiakaspalvelun puhelinnumerot

Valitse itse uusi lankapuhelinnumero ja pyydä sitä.


Yksi yrityksen tärkeimmistä asioista on sen imago. Imago syntyy monista eri tekijöistä. Tarjottujen palvelujen ja/tai tuotteiden lisäksi saavutettavuus on usein olennainen osa. Haluat tietenkin, että asiakkaasi voivat milloin tahansa tulla kysymyksillään luoksesi ja että heitä autetaan nopeasti. Yksi käytetyimmistä yhteydenpitokanavista yrityksen ja asiakkaan välillä on edelleen puhelin. Yrityksenä hyvin näkyvä puhelinnumero on siksi välttämätön. De Belfabriek auttaa yrityksiä kiinteällä puhelinnumerolla, joka edistää yrityksesi tavoitettavuutta ja luotettavuutta.

Hyödy monista lisämahdollisuuksista Belfabriekin lankapuhelinnumeron avulla.
Puhelinnumeron pyytäminen on nykyään helppoa, mutta yrityksenä tarvitaan enemmän, jotta voit tarjota asiakkaillesi räätälöityä palvelua puhelimitse. Belfabriekin lankapuhelinnumeron avulla yrityksesi ei ainoastaan hyödy lankapuhelinnumeron tuomista mukavuuksista ja hyvästä tavoitettavuudesta, vaan käytössäsi on myös monia lisävaihtoehtoja, joiden avulla voit palvella asiakkaitasi vielä paremmin.

Näihin kuuluvat esimerkiksi valikkovalikot, soittojono, puhelutallennus ja digitaalinen vastaaja. Lisäksi on mahdollista tarkastella tilastoja sekä seurata ja analysoida asiakkaiden käyttäytymistä, mikä voi parantaa palvelua entisestään.

Alueellinen lankapuhelinnumero tekee yrityksestäsi entistäkin luotettavamman

Yrityksenä haluat antaa itsestäsi aina mahdollisimman luotettavan kuvan. Varsinkin kun on tärkeää, että sinulla on siteet alueeseen, lankapuhelinnumeron hankkiminen on ehdoton plussa. Asiakkaat näkevät, että yritykseen voi luottaa, ja ottavat todennäköisemmin yhteyttä kuin silloin, kun on soitettava tuntemattomaan numeroon. Belfabriekissä voit valita lankapuhelinnumeron miltä tahansa alueelta Euroopassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa ja parantaa välittömästi yrityksesi paikallista imagoa.

Usein kysytyt kysymykset:


Kiinteä numero on usein aktiivinen samana työpäivänä tai yhden työpäivän kuluessa. Tämä riippuu myös siitä, haluatko alueellisen, kansainvälisen vai kansallisen numeron.
Kyllä, voimme siirtää minkä tahansa lankapuhelinnumeron puhelinalustallemme, jotta sinut voidaan tavoittaa verkkovaihteemme kautta. Kaikki puhelut ohjautuvat sitten alustamme kautta, joten voit käyttää kaikkia toimintojamme, ja me voimme hallinnoida tätä puolestasi. Järjestämme tämän nopeasti, ja voit säilyttää lankapuhelinnumerosi (numeron siirrettävyys).
Kyllä, erityisellä verkkosivustollamme voit määritellä tarkasti, kuka on tavoitettavissa mihin aikaan, jotta puhelinvaihteemme tietää, kuka voi vastata puheluihin ja mitkä ovat yrityksesi aukioloajat.
Ei, et tarvitse lankapuhelinta puhelinnumeroillesi. Puhelinpalvelu ja lankapuhelinnumerosi ovat pilvipalvelussa, ja me ohjaamme puhelut lankapuhelimiin tai matkapuhelimeesi tai niiden yhdistelmään. Et tarvitse enää erillistä lankapuhelinta.
Belfabriek puhelinjärjestelmä

Saatavilla on kattavin puhelinjärjestelmä. Pilvestä. Toimii kaikkien laitteidesi kanssa: lankapuhelin, matkapuhelin, koti tai yritys.

system-hard-phone-thumb

Hard Phone

Belfabriek-puhelin, joka on valmiiksi konfiguroitu ja ohjelmoitu.

system-soft-phone-thumb

Soft Phone

Vastaanota ja soita yrityspuheluita nykyisillä matkapuhelimillasi.

system-web-interface-thumb

Web-käyttöliittymä

Hallitse kaikkia numeroita ja yhteyksiä verkossa

system-mobile-apps-thumb

Mobiilisovellukset

Aseta itsesi tavoitettavaksi tai poissaolevaksi puhelujen vastaanottamista varten.

Kiinteä numero matkapuhelimessa

Puhelut suoraan matkapuhelimeesi

Kokeile ilmaiseksi

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: