Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

Osta lankapuhelinnumero

Julkaistu osoitteessa Asiakaspalvelun puhelinnumerot

Valitse itse uusi lankapuhelinnumero ja pyydä sitä.

Yksi yrityksen tärkeimmistä asioista on sen imago. Imago syntyy monista eri tekijöistä. Tarjottujen palvelujen ja/tai tuotteiden lisäksi saavutettavuus on usein olennainen osa. Haluat tietenkin, että asiakkaasi voivat milloin tahansa tulla kysymyksillään luoksesi ja että heitä autetaan nopeasti. Yksi käytetyimmistä yhteydenpitokanavista yrityksen ja asiakkaan välillä on edelleen puhelin. Yrityksenä hyvin näkyvä puhelinnumero on siksi välttämätön. De Belfabriek auttaa yrityksiä kiinteällä puhelinnumerolla, joka edistää yrityksesi tavoitettavuutta ja luotettavuutta.

Hyödy monista lisämahdollisuuksista Belfabriekin lankapuhelinnumeron avulla. Puhelinnumeron pyytäminen on nykyään helppoa, mutta yrityksenä tarvitaan enemmän, jotta voit tarjota asiakkaillesi räätälöityä palvelua puhelimitse. Belfabriekin lankapuhelinnumeron avulla yrityksesi ei ainoastaan hyödy lankapuhelinnumeron tuomista mukavuuksista ja hyvästä tavoitettavuudesta, vaan käytössäsi on myös monia lisävaihtoehtoja, joiden avulla voit palvella asiakkaitasi vielä paremmin.

Näihin kuuluvat esimerkiksi valikkovalikot, soittojono, puhelutallennus ja digitaalinen vastaaja. Lisäksi on mahdollista tarkastella tilastoja sekä seurata ja analysoida asiakkaiden käyttäytymistä, mikä voi parantaa palvelua entisestään.

Alueellinen lankapuhelinnumero tekee yrityksestäsi entistäkin luotettavamman

Yrityksenä haluat antaa itsestäsi aina mahdollisimman luotettavan kuvan. Varsinkin kun on tärkeää, että sinulla on siteet alueeseen, lankapuhelinnumeron hankkiminen on ehdoton plussa. Asiakkaat näkevät, että yritykseen voi luottaa, ja ottavat todennäköisemmin yhteyttä kuin silloin, kun on soitettava tuntemattomaan numeroon. Belfabriekissä voit valita lankapuhelinnumeron miltä tahansa alueelta Euroopassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa ja parantaa välittömästi yrityksesi paikallista imagoa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: