Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Teksti puheeksi: Löydä täydellinen ääni tekstillesi

Julkaistu osoitteessa IVR (interaktiivinen äänivaste)

Text to Speech: Löydä täydellinen ääni tervetuloviestillesi ja valikolle

Nykyään on olemassa useita tekoälyalustoja, joista luemme päivittäin: ChatGPT, Microsoft, Google ja Apple kilpailevat kaikki keskenään siitä, kenellä on älykkäin alusta. Meitä kiinnostaa puhelinpalvelutaustamme vuoksi, kuinka nämä alustat muuntavat tekstiä puheeksi: aikaisemmin tietokoneen lausuma teksti kuulosti hyvin kankealta ja heti kuuli, että tietokone puhui. Ei siis kovin kätevää käyttää tervetuloviestissä ammattimaisena yrityksenä.

Uuden text to speech -teknologian avulla et enää juuri erota, onko kyseessä aito vai keinotekoinen ääni: täydellistä siis, jos haluat, että tervetuloviestisi, vastaajaviestisi tai valikkosi lausuu tekstin!

Etenkin jos sinulla on usein vaihtuvia viestejä tai haluat reagoida ajankohtaisiin asioihin, kuten häiriötilanteisiin, voit tällä tavalla tarjota soittajille nopeasti ajankohtaisen uuden viestin. (Ilman, että sinun tarvitsee pyytää kollegaasi, jolla on hyvä puhelinääni, nauhoittamaan uutta tekstiä.) Kuvittele: kirjoitat tekstin ja vain yhdellä painalluksella se herää eloon. Tekoälyn avulla teksti muunnetaan luonnollisen kuuloiseksi puheeksi, jolloin voit nyt kuunnella kaikkea kirjoitettua - kirjoista uutisartikkeleihin.

TTS kulissien takana

Teksti puheeksi -palvelun kulissien takana tapahtuu monimutkainen prosessi, jossa teksti analysoidaan ja muunnetaan äänitallenteiksi. Tämä taika tapahtuu kahdessa vaiheessa: ensin teksti analysoidaan merkityksen ymmärtämiseksi, minkä jälkeen synteettinen ääni lukee sen. Kiitos AI

edistyksen, voimme nyt kuunnella keinotekoista puhetta, joka on lähes erottamatonta aidosta ihmisen äänestä! Teksti puheeksi on enemmän kuin vain kätevä työkalu; se tekee tiedosta ja viihteestä saavutettavampaa kaikille. Ihmiset, joilla on näkörajoitteita tai lukemisvaikeuksia, tai jotka haluavat oppia uutta kieltä, hyötyvät suuresti tästä teknologiasta. Kaikki voidaan nyt lausua ja siis kuunnella! Mutta TTS ulottuu myös viihdeteollisuuteen, jossa sitä käytetään luomaan eläviä ääniä animaatioihin, videopeleihin ja jopa dynaamisiin voice over -mainoksiin. Ja nyt Belfabriek tarjoaa ilmaiseksi tekstin puheeksi -palvelun kaikille tervetuloviesteille, valikoille ja vastaajaviesteille!

Oikean tekstin puheeksi -alustan valinta Belfabriekille

Olemme testanneet kaikkia suuria alustoja ja tehneet useita integrointeja, jotta voimme aina helposti vaihtaa taustalla olevaa TTS-alustaa, kun muutamme tekstiä puheeksi. Esimerkiksi Googlen TTS ä on enemmän ääniä, ja Microsoftin TTS on hieman parempi kirjoitushetkellä (kesäkuu 2024).

Annamme näiden alustojen lausua tekstin, ja sitten muunnetun TTS-tiedoston konvertoimme sellaiseen muotoon, joka toimii parhaiten puhelinpalveluissa (uLaw), ja teemme siitä mono-tallenteen, koska puhelimessa ei ole stereoääntä. Näet: tekstin puheeksi -assistenttimme ohjelmointiin on käytetty paljon työtä, mutta automaation avulla kaikille on nyt paljon helpompaa muuntaa tekstiä puheeksi!

Miten tekstistä puheeksi -avustajan käyttö on helppoa.

Text to speech assistent GIF

1. Siirry verkossa olevaan tekstistä puheeksi -avustajaan.
2. Kirjoita haluamasi teksti
3. Valitse ääni, jonka haluat sen sanovan
4. Paina toistoa luodaksesi tekstin
5. Paina toistoa uudelleen puhuaksesi luodun tekstin

Näet nyt viisikirjaimisen koodin. Merkitse se muistiin, jotta voit helposti liittää tämän koodin portaaliin ääniviestin, tervetuloviestin tai valintamenettelyn taakse.

Näet, miten helppoa siitä on nyt tullut. Mikä parasta, tämä tekstistä puheeksi -palvelu sisältyy puhelinnumeroosi ilmaisena palveluna, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään ylimääräistä. Sinun ei siis enää tarvitse palkata äänimiestä tekemään äänitallenteita!

Tärkeää TTS:ssä on:

1. Seikkailu alkaa tekstistäsi. Varmista, että se on huolellisesti kirjoitettu ja virheetön, sillä kirjoitusvirheet voivat vaikuttaa TTS-tulostukseen. Tarpeettomat muotoilut ovat myös tarpeettomia; TTS-moottori tarvitsee puhdasta, muokkaamatonta tekstiä tuottaakseen parhaat tulokset.

2. Voit lisätä taukoja lisäämällä välilyönnin. Tämä on usein hyödyllistä, kun puhelinnumerot lausutaan, esimerkiksi kun haluat lisätä välilyönnin suuntanumeron kohdalle.

Toivotamme sinulle hauskanpitoa ja menestystä tekstistä puheeksi -avustajamme avulla, kun luot valintalistoja, tervetuloviestejä ja ääniviestejä!

Usein kysytyt kysymykset:

Tekstistä puheeksi -teknologia muuntaa kirjoitetun tekstin puhutuiksi sanoiksi käyttäen tekoälyä luonnollisen kuuluisen puheen tuottamiseksi.

Kyllä, tarjoamme laajan valikoiman kieliä ja aksentteja, joiden avulla voit luoda personoitua ja saavutettavaa puhetta eri sovelluksiin.

Tekoälyn innovaatiot, kuten GPT-4, vaikuttavat positiivisesti tekstistä puheeksi -teknologian kehitykseen parantamalla sen laatua ja monipuolisuutta, mikä johtaa luonnollisempiin ääniin ja laajempiin käyttökohteisiin eri teollisuudenaloilla.

Kyllä, voit säätää puhenopeutta ja -voimakkuutta parantaaksesi lopputulosta ja saadaksesi valitun äänen paremmin sopimaan tarpeisiisi.

Tällä hetkellä tuemme 30 puhutuimman kielen joukkoa, mukaan lukien englanti, espanja, saksa, hollanti, italia, espanja, puola, ruotsi, norja, tanska ja ranska. Kaikki nämä kielet ovat saatavilla yhdellä tai useammalla luonnollisella äänellä.

Haluatko tallentaa ääntä podcastiin tai videoon? Voit käyttää palveluamme eri tarkoituksiin. Ota yhteyttä tukiosastoomme ja kerro, mitkä tekstistä puheeksi -äänitiedostot haluat vastaanottaa (anna meille koodit).

Aloita ilmaisella tekstistä puheeksi -palvelullamme ja anna suosikkiäänesi lukea kaikki tiedostot uudelleen. Lähetä meille koodit sähköpostitse (tai syötä ne portaaliisi) ja sinulla on nyt sama TTS-ääni kaikille toiminnoillesi. Voit antaa tämän äänen lukea kaikki tiedostot aina uudelleen.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: