Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Toisen numeron pyytäminen | Toisen puhelinnumeron aktivointi

Julkaistu osoitteessa Asiakaspalvelun puhelinnumerot

Jos haluat hakea toista numeroa, olet tullut oikeaan paikkaan!

Onko sinulla tällä hetkellä yksityinen puhelinnumero ja haluaisitko myös yritysnumeron?

Silloin voit hakea yrityspuhelinnumeroa meiltä verkossa.

Tämän jälkeen ohjaamme saapuvat puhelut sinun ja kollegojesi matkapuhelinnumeroon. Voit hallita tätä itse milloin tahansa puhelinryhmäsivumme kautta, jossa jokainen voi helposti määrittää, onko hän käytettävissä vastaamaan puheluihin vai ei.

Toisen numeron etuna on, että pidät yksityisen ja työasioita koskevan numeron erillään eikä sinun tarvitse kulkea kahden matkapuhelimen kanssa. Et myöskään tarvitse eri SIM-kortteja.

Yrityspuhelintoimintasi on tällä tavoin täydellisesti järjestetty! Haluatko nauhoittaa puheluita? Voit määrittää sen helposti portaalissasi, aivan kuten valintavalikon, tervetuliaisviestin ja yrityspuhelinviestin. Uutuutena on tekstistä puheeksi -avustajamme, jonka avulla voit helposti antaa puhelinalustamme puhua viestisi itse. Kokeile sitä, tulet hämmästymään tuloksista!

Hyvän 2. numeropalvelun ominaisuudet:

  • helppo laajentaa puhelinryhmäksi, jossa useat kollegat voivat vastata puhelimeen.

  • ominaisuudet, kuten valintavalikko, jono ja tervetuloviestit, jotka voidaan mukauttaa tekstistä puheeksi -avustajamme avulla.

  • puhelujen välittäminen suoraan kiinteään tai matkapuhelimeen toimistossa tai kotona.

Miten voit käyttää sitä?

Toista numeroasi voidaan käyttää yrityspuhelinnumerona. Tälle numerolle tulevat kaikki yrityspuhelusi, ja voit jakaa ne eri numeroiden kesken ja muodostaa näin puhelinryhmän. Pidät yksityiselämäsi erillään, et tarvitse toista puhelinta tai dual simiä. Tilaat numeron yksinkertaisesti verkossa ja voit käyttää sitä heti.

Usein kysytyt kysymykset:


Sinun ei tarvitse käyttää kahta sim-korttia puhelinnumeroissamme. Siirrämme puhelut suoraan olemassa olevaan puhelinnumeroosi.


Kyllä, sinulla on yrityspuhelinvastaaja tässä toisessa puhelinnumerossa. Saat nauhoitettuja viestejä sähköpostiisi, jotta et koskaan missaa ketään.


Palvelumme on yrityspuhelinpalvelu, jossa on tärkeää, että jokainen puhelu saapuu oikein. Siksi se siirretään olemassa olevien verkkojen kautta eikä internetin tai sovelluksen kautta, jonka laatu on aina huonompi.


Puhelinryhmän kojelaudan kautta voit lisätä kaikki puhelimet, joihin puhelut voidaan ohjata. Nämä kaikki voidaan sitten tavoittaa samasta numerosta.


Kyllä, voimme siirtää nykyisen numerosi puhelinpalvelualustaan, jos et halua uutta numeroa.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: