Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Käyttäjien lisääminen sovellukseen

Käyttäjät-näytössä näet luettelon käyttäjistä, joilla on pääsy sovellukseen.

Rooleja on 2:

admin

käyttäjä

Ylläpitäjällä on käyttöoikeus sovellukseen, ja hän voi muuttaa asetuksia, kuten laskutustietoja, ja tarkastella laskuja.

Käyttäjällä ei ole pääsyä taloustietoihin, ja hän voi hallita vain omaa lopullista määränpäätään.

Jos haluat lisätä uuden käyttäjän, valitse Lisää.

Sinulta kysytään nyt nimi, sähköpostiosoite ja haluttu toiminto.

Klikkaa tallenna ja käyttäjä on lisätty.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: