Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Tiimit

Tiimi-sivulla näet aktiivisen virtuaalisen puhelinkeskuksesi.

Tällä sivulla voit helposti rakentaa oman virtuaalisen puhelinkeskuksesi <10 minuutissa.

Syötä kaikki mahdolliset päätepisteet, joihin puhelut voivat tulla. Nämä voivat olla VoIP-puhelimia, olemassa olevia puhelimia tai matkapuhelimia kaikista mahdollisista palveluntarjoajista ja verkoista.

Oletusarvoisesti puhelinvaihteemme tarjoaa saapuvia puheluita listan yläreunassa olevalle työntekijälle, joka on aktiivisena.

Jos tämä työntekijä ei vastaa puhelimeen, PBX tarjoaa puhelua luettelon seuraavalle työntekijälle, joka on asetettu aktiiviseksi.

Tässä esimerkissä näkyy siis 6 käyttäjää, joista 2 on aktiivisia vastaamaan puheluihin sillä hetkellä.

Henkilökohtaistaminen

Yrityksen logo: voit vetää ja pudottaa yrityksen logon PNG-muodossa vasemmassa yläkulmassa olevaan logopaikkaan. (1)

Passikuvat - avatarit: voit vetää ja pudottaa kollegojen valokuvia tai esimerkiksi toimistopaikkojen kuvakkeita nukkeihin, jotta virtuaalinen puhelinkeskuksesi olisi mahdollisimman selkeä (2).

Teams pagina (1)

Käyttäjien lisääminen/muuttaminen

Lähetä sähköpostia osoitteeseen office@belfabriek.com käyttäjätunnukset ja laitteet, jotka haluat lisätä virtuaaliseen puhelinkeskukseen. Tukiosastomme lisää tai muuttaa ne 1 työpäivän kuluessa.

Saapuvien puhelujen järjestyksen muuttaminen

Haluaisitko, että kollegasi sijoitetaan virtuaalisessa puhelinkeskuksessasi ylempään asemaan tai asemaan 1, jolloin hän saisi ensimmäisenä vastaanottaa saapuvat puhelut? Vedä tämä käyttäjä sitten haluamaasi asemaan (3).

Aseta itsesi saataville / ei saataville.

Menossa kokoukseen tai asiakkaan luo? Aseta sitten itsesi poissa käytöstä asettamalla liukusäädin asentoon inaktiivinen. Puhelinvaihde ei tällöin tarjoa sinulle puheluita. (4)

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: