Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Virtuaalinen Callcenter

Virtuaalisen puhelinkeskuksen avulla varmistat, että soittajat jaetaan oikeudenmukaisesti ja tasaisesti käytettävissä olevan henkilöstön kesken: kotona, toimistossa tai missä tahansa!

Kunhan kollegoillasi on puhelin, kiinteä tai matkapuhelin, voimme ottaa heidät mukaan puhelusuunnitelmaan ja luoda virtuaalisen puhelinkeskuksen.

Puhelut jaetaan saapumisjärjestyksessä niiden kollegojesi kesken, jotka ovat ilmoittautuneet sovelluksen tai erityisen verkkosivuston kautta!

Edut lyhyesti


Minimoi odotusajat

Ensin tullutta palvellaan ensin. Puhelujen jakaminen pitää odotusajan minimissä.


Rakenna virtuaalinen tiimi puhelinpalvelukeskuksen tai asiakaspalvelun työntekijöistä.

Missä tahansa työntekijäsi työskentelevätkin: he kaikki ovat osa virtuaalista puhelinkeskusta, ja he kaikki voivat kirjautua sisään ja ulos sovelluksen tai verkkosivun avulla.


Virtuaalinen jakelu

Virtuaalisesta puhelinpalvelukeskuksesta on hyötyä myös työntekijöillesi: puhelujen jakaminen tekee asiakaspalvelutehtävästä jaetun tehtävän. Sisään-/uloskirjautumisominaisuus varmistaa, että puhelut ohjataan vain kirjautuneille työntekijöille.

Hyödynnä näitä tehokkaita ominaisuuksia

Yhdessä on/off-toiminnon kanssa puhelin soi vain käytettävissä oleville kollegoille. Yhdessä aukiolokalenterin kanssa voit maksimoida soittajien saatavuuden.
Virtuaalinen puhelinkeskus on jo yksinään vaikuttava, mutta yhdistettynä muihin ominaisuuksiin, kuten puhelujen tallentamiseen tai puhelujen odottamiseen, jotka saat Belfabriekin avulla, tarjoat soittajille kokemuksen, joka häpeää kilpailijoita!

Kaikki Belfabriekin lisätoiminnot voidaan aktivoida milloin tahansa. Sinä päätät, milloin aika on oikea. Näin Belfabriek-puhelinnumero kasvaa sinun ja organisaatiosi mukana !

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: