Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Tilaa yrityspuhelinjärjestelmäsi jo tänään

Toimii kaikilla työasemillasi ja laitteillasi - kotona ja toimistossa.

system-hard-phone-thumb

Hard Phone

Belfabriek-puhelin, joka on valmiiksi konfiguroitu ja ohjelmoitu.

system-soft-phone-thumb

Soft Phone

Vastaanota ja soita yrityspuheluita nykyisillä matkapuhelimillasi.

system-web-interface-thumb

Web-käyttöliittymä

Hallitse kaikkia numeroita ja yhteyksiä verkossa

system-mobile-apps-thumb

Mobiilisovellukset

Aseta itsesi tavoitettavaksi tai poissaolevaksi puhelujen vastaanottamista varten.

Kiinteä numero matkapuhelimessa

Puhelut suoraan matkapuhelimeesi

Aloita puhelinjärjestelmäsi nyt jollakin näistä numeroista.

Helppo pääsy

Järjestelmä, joka toimii kaikille työntekijöille, missä tahansa paikassa ja missä tahansa toimistossa tai kotitoimistossa.

Hanki uusi kova puhelin pöydällesi

Käytä nykyistä matkapuhelintasi

Asenna Belfabriek-sovellus tietokoneellesi.

Asenna Belfabriek-mobiilisovellukset iOS:lle tai Androidille.

Ominaisuudet, joita rakastat!

Tilausmenetelmä ja -prosessi

Voit helposti tehdä tilauksen verkkosivuillamme 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Alla on tuotekohtaiset toimitusajat:

Puhelinnumerot

Maasta ja sarjasta riippuen voimme myöntää ja aktivoida numerot suoraan tai meidän on ensin rekisteröitävä ne nimellesi asianomaisessa valtion organisaatiossa.

Onko sinulla jo numero ja haluatko siirtää sen Belfabriekiin? Tämä on mahdollista, ja sitä säännellään lailla. Voimme siirtää numeron meille, ja annamme mielellämme väliaikaisen numeron, jos haluat testata ja konfiguroida uudet laitteet jo nyt.

Ulkomaille voit joko ensin tilata haluamasi numeron, minkä jälkeen henkilökunta ottaa sinuun yhteyttä yhden työpäivän kuluessa, tai voit soittaa palvelupisteeseemme ja keskustella mahdollisuuksista puhelimitse. Maasta riippuen saamme numeron aktiiviseksi samana työpäivänä tai muutaman päivän kuluessa.

Puhelimet

Jos käytät suosittelemiamme Yealink-puhelimia, voimme määrittää ne valmiiksi ja lähettää ne sinulle. Sen jälkeen voit kytkeä ja pelata.

Ennen klo 22.00 tehdyt tilaukset toimitetaan seuraavana arkipäivänä.

Softphones

Pehmopuhelimet PC-, Mac-, iOS- tai Android-laitteelle ovat ladattavissa 24/7.

SIP-tilit

Voit luoda ja aktivoida/deaktivoida nämä itse 24/7 web-käyttöliittymän kautta. Voit siis helposti luoda tilejä kaikille laitteille, joihin haluat muodostaa yhteyden.

Belfabriek sovellukset

Voit ladata nämä 24/7 kaupoista tai tarjotun latauslinkin kautta.

Laitteiden käyttöönotto

Voit oppia konfiguroinnin, mutta useimmat ihmiset eivät ole siitä kovinkaan innostuneita. Siksi otamme mielellämme tämän vastuun pois asiakkailtamme. Sekä puhelinten valintaan ja tilaamiseen liittyvä "vaiva". Jotta tämä olisi mahdollista, olemme panostaneet voimakkaasti softapuhelimien keskitettyyn konfigurointiin ja Yealink-pöytäpuhelinten automaattiseen jakelukeskukseen.

Kiintopuhelimet toimitetaan valmiiksi konfiguroituina omasta varastostamme. Keskitettyyn toimipaikkaan, mutta myös esimerkiksi eri toimipisteisiin tai yksittäisten työntekijöiden yksityisiin osoitteisiin. Useimmissa tapauksissa sovelletaan seuraavaa: tilattu ennen klo 22:00, toimitetaan seuraavana päivänä valitsemaasi työpaikkaan! Jos osoite on "kauempana" Euroopassa, laitteet toimitetaan UPSilla 2-3 työpäivän kuluttua.

Työntekijät saavat latauslinkit valmiiksi konfiguroituihin softapuhelimiin työpöytä- ja/tai mobiilikäyttöön.

Organisaatioille, joilla on yli 100 käyttäjää, tarjotaan mahdollisuus saada softphone-ympäristö brändättyä yrityksen identiteetin mukaisesti. Tämä voidaan toteuttaa yhden kuukauden kuluessa (suunnittelu, toteutus ja käyttöönotto). Kysy vaihtoehtoja!

Edut yhdellä silmäyksellä:

  • Uusien laitteiden nopea ja helppo käyttöönotto

  • Esikonfiguroitu ja sitä voidaan hallita etänä.

  • Säännölliset laiteohjelmistopäivitykset (etänä)

  • Merkkiympäristö mahdollinen ~100 käyttäjältä

hero-functions

Web-käyttöliittymä

Käyttäjäystävällisen ja hyvin kehitetyn verkkokäyttöliittymän avulla voit helposti hallita tärkeitä asetuksia ja yhteystietoja järjestelmässä. Etkö halua huolehtia siitä itse? Soita meille maksutta tai lähetä sähköpostia tukihenkilöillemme, jotka tekevät muutokset mielellään puolestasi.

Osoitekirja

Osoitekirja on toiminto, joka on ollut kysytty jo vuosia ja johon ei usein törmää muualla. Osoitekirjaan voit helposti syöttää sisäiset ja ulkoiset yhteystietosi ja vastaavat puhelinnumerot ja synkronoida ne kaikkiin organisaatiossasi käytössä oleviin laitteisiin. Se toimii sekä kiinto- että softapuhelimilla, joten kaikilla on tärkeimmät puhelinnumerot käden ulottuvilla.

Saatavuus

Jos haluat käyttää sitä, voit määrittää työntekijöiden saatavuuden. Puhelinvaihteet eivät oikeastaan ota tätä huomioon (niiden on vain välitettävä puhelut eteenpäin), mutta yksi puhelinjärjestelmän hyödyllisimmistä toiminnoista on: kuka on tavoitettavissa ja käytettävissä vastaamaan puhelimeen? Asettamalla yksinkertaisesti saavutettavuusaikataulun, jota voit myös helposti säätää, alustamme tietää tarkalleen, kenelle puhelu voidaan ohjata milloin tahansa.

Tilastot

Online-tilastot kaikista saapuvista puheluista selkeällä käyttöliittymällä. Mitkä ovat viikon kiireisimmät päivät, vuorokauden kiireisimmät ajat. Kuinka monta puhelua konttori vastaanottaa? Mikä on puhelun keskimääräinen kesto?

Omistajalle/yrittäjälle tai puhelinkeskuksen johtajalle tarjotaan tärkeimmät tiedot kätevässä kojelaudassa. Ja jos haluat tietää lisää, voit helposti ladata kaikki tiedot tietokoneellesi.

Yhteystiedot ja osastot

Onko organisaatiossasi useita yhteyshenkilöitä, jotka hoitavat puhelinyhteyksiä? Haluatko antaa tietyt numerot toiselle toimistolle tai osastolle? Tai jaa lasku tai anna sille tietty viite. Voit helposti välittää kaiken tämän hallinnollemme.

Tapaa softapuhelimesi

Oletko fanaattinen Skyper? Vai soitatko puhelut toisella ohjelmistolla? Sitten tiedät jo, mikä softapuhelin on: ohjelma, jonka avulla voit soittaa puheluita tietokoneella. Aivan kuten kannettavassa tietokoneessa, matkapuhelimessa tai tabletissa. Jos Windows, Linux, Android tai iOS tuntuvat kotoisilta, on todennäköistä, että softapuhelin toimii. Mutta kumman valitset?

Jos käytät puhelinjärjestelmäämme, Belfabriek-softphone on paras vaihtoehto. Erityisesti siksi, että softapuhelimemme toimii saumattomasti puhelinjärjestelmän kanssa ja kaikki tärkeät asetukset on määritetty valmiiksi. Todellinen plug & call -ratkaisu, koska sinun tarvitsee vain syöttää salasanasi tai skannata QR-koodi (uusi ominaisuus!) päästäksesi "ilmaan". Sen helpommaksi se ei tule! Myös kätevää: osoitekirja toimii softphone-ympäristössä.

Yhdistää se? Ei mitään ongelmaa!

Belfabriek-puhelinjärjestelmä toimii softapuhelimilla, mutta myös softapuhelinten, tavallisten puhelimien ja mobiililaitteiden yhdistelmällä. Sinä päätät ihanteellisen kokoonpanon! Mitä työntekijä X tai Y tarvitsee? Kerro sinä meille. Me huolehdimme sujuvasta käyttöönotosta. Hyvä tietää: Softphone on osa Belfabriek-puhelinjärjestelmää. Siihen ei siis liity mitään kustannuksia.

Viisi suurinta etua

  • Säännölliset uudet päivitykset

  • Esikonfiguroitu ratkaisu

  • Helppo ottaa käyttöön QR-koodin avulla

  • Pääsy keskitettyyn osoitekirjaan

  • 100 työasemaa? Softphonen brändäys mahdollista!

feature-image-2

Yrityksesi puhelinnumero juuri haluamallasi tavalla

Rekisteröi puhelinnumerosi Belfabriekiin, niin voit käyttää käteviä sovelluksiamme ja ominaisuuksiamme.

Saat reaaliaikaisen pääsyn tärkeimpiin tilastoihin ja voit säätää kaikkia asetuksia yhdellä napsautuksella. Missä tahansa, milloin tahansa.

Selkeät yhteydet ja hinnat eivät ole ainoita syitä, miksi yrittäjät rekisteröivät puhelinnumeronsa Belfabriekiin. Runsaan ominaisuuspakettimme ansiosta saat enemmän toimintoja, joita muut palveluntarjoajat eivät voi tarjota.

Yhtä tärkeää on se vapaus ja hallinta, joka sinulla on sovellustemme ansiosta.

Digitaalinen vastaaja

Sinun ei tarvitse missata puhelua, vaikka kaikki kollegasi olisivat varattuja, jono olisi liian pitkä tai et pystyisi vastaamaan puheluun muista syistä.

Ilmoitusta edeltävä sävy

Monilla yrittäjillä on useita numeroita useita tarkoituksia tai verkkokauppoja varten. Tällöin on hyödyllistä tietää heti keskustelun alussa, mihin puhelinnumeroon soitetaan!

Kansainvälinen puhelinliikenne

Toimitatko puheluita kotimaassa tai muissa maissa? Ei ongelmaa!

Laitteen laajennuksen muuttaminen

Puhelut virtuaaliseen puhelinnumeroosi yhdistetään automaattisesti nykyisiin puhelimiin. Nämä voivat olla lankapuhelimia, matkapuhelimia tai VoIP-puhelimia. Voit vaihtaa kohdenumeroa milloin ja niin usein kuin haluat.

Puhelinvalikko

Asiakkaasi haluaisivat saada jonkun linjalle mahdollisimman pian. Kaikki kollegat eivät osaa vastata kaikkiin kysymyksiin. Puhelimen valintavalikon avulla saat soittajat mahdollisimman nopeasti oikealle henkilölle.

Puhelujonot

Joskus voi olla tilanteita, jolloin soittajia on enemmän kuin puhelimessa olevaa henkilökuntaa. Nämä puhelujen ruuhkahuiput hoituvat helposti puhelujonojen avulla, mikä on loistava ominaisuus jokaiselle Belfabriekin asiakkaalle.

Puhelun tallennus

"Tämä puhelu voidaan nauhoittaa palvelumme laadun varmistamiseksi." Yritysnumeroon soittavat kuulevat säännöllisesti samanlaisen ilmoituksen. On todennäköistä, että näitä numeroita isännöi Belfabriek.

Puhelun ylivuodon käsittely

Valtavan onnistunut markkinointikampanja? Ilmaista julkisuutta valtakunnallisissa tiedotusvälineissä? Onnistunut Google Ads -kampanja? Kiitettävät arvostelut vertailusivustolla? Ei ongelmaa!

Puhelutilastot sähköpostitse

Päivittäinen, viikoittainen tai kuukausittainen puhelutilastokatsaus kätevästi postissa. Mukana tietysti puhelinnumerosi.

Suodatin

Onko soittajia, joille et haluaisi antaa pääsyä tiettyyn numeroon? Voit helposti estää heidät puhelujen suodatustoiminnolla. Näin pidät puhelimesi vapaana tärkeille soittajille.

Suora soitonsiirto

Yrityksesi numero on virtuaalinen numero. Tämä tarkoittaa, että jokainen saapuva puhelu ohjataan toiseen puhelimeen. Tämä voi olla mikä tahansa lankapuhelin tai matkapuhelin.

Tekstiviestityökalu

Lyhyet viestit asiakkaille tekstiviestit ovat erinomainen väline. Mutta miten lähetät niitä suurille ryhmille? Belfabriekin tekstiviestityökalu on todellinen taivaanlahja.

Tervetuliaisviesti

"Kiitos soitostanne..." on yleensä ensimmäinen asia, jonka kuulee, kun soittaa ammattijärjestöön.

Text to Speech speechbot

Haluatko tervetuliaisviestin numeroosi? Etkö pidä omasta äänestäsi? Ja onko ammattimaisen ääninäyttelijän palkkaaminen sinulle liian kallista?

Tilastot

Valitset puhelinnumeron pääasiassa siksi, että yrityksesi on mahdollisimman hyvin tavoitettavissa. Haluat vastata useampiin soittajiin ja palvella heitä paremmin. Mutta mistä tiedät, saavutatko aiotut tavoitteet? Tilastomme.

Usean haarakonttorin puhelinnumero

IVR-alustamme voi jakaa satoja samanaikaisia puheluita kaikkiin toimipisteisiin yhdellä tai useammalla alueella.

VIP-lista

Haluatko antaa yrityspuhelinnumerosi käyttöoikeuden vain tietylle yhteyshenkilöryhmälle? VIP-valkoluettelon avulla varmistat, että linjat pysyvät vapaina niille, joille puhelinnumerosi on tarkoitettu.

Virtuaalinen Callcenter

Virtuaalisen puhelinkeskuksen avulla varmistat, että soittajat jaetaan oikeudenmukaisesti ja tasaisesti käytettävissä olevien kollegojen kesken kotona, toimistossa tai missä tahansa muualla.

Webhook

Päätepisteiden joustava vaihtaminen oman verkkosivuston kautta webhookin avulla.

Kokeile Belfabriek-järjestelmää jo tänään!

Järjestelmä, joka toimii kaikille työntekijöille: kotona ja toimistossa.

Kokeile nyt!

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: