Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Puhelinalusta yrityksellesi

Anna kollegojesi vastaanottaa puheluita kaikkialla: toimistossa, kotona ja tien päällä !

system-hard-phone-thumb

Hard Phone

Belfabriek-puhelin, joka on valmiiksi konfiguroitu ja ohjelmoitu.

system-soft-phone-thumb

Soft Phone

Vastaanota ja soita yrityspuheluita nykyisillä matkapuhelimillasi.

system-web-interface-thumb

Web-käyttöliittymä

Hallitse kaikkia numeroita ja yhteyksiä verkossa

system-mobile-apps-thumb

Mobiilisovellukset

Aseta itsesi tavoitettavaksi tai poissaolevaksi puhelujen vastaanottamista varten.

Kiinteä numero matkapuhelimessa

Puhelut suoraan matkapuhelimeesi

Aloita puhelinjärjestelmäsi nyt jollakin näistä numeroista.

Helppo pääsy

Järjestelmä, joka toimii kaikille työntekijöille, missä tahansa paikassa ja missä tahansa toimistossa tai kotitoimistossa.

Hanki uusi kova puhelin pöydällesi

Käytä nykyistä matkapuhelintasi

Asenna Belfabriek-sovellus tietokoneellesi.

Asenna Belfabriek-mobiilisovellukset iOS:lle tai Androidille.

Ominaisuudet, joita rakastat!

Tilausmenetelmä ja -prosessi

Voit helposti tehdä tilauksen verkkosivuillamme 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Alla on tuotekohtaiset toimitusajat:

Puhelinnumerot

Maasta ja sarjasta riippuen voimme myöntää ja aktivoida numerot suoraan tai meidän on ensin rekisteröitävä ne nimellesi asianomaisessa valtion organisaatiossa.

Onko sinulla jo numero ja haluatko siirtää sen Belfabriekiin? Tämä on mahdollista, ja sitä säännellään lailla. Voimme siirtää numeron meille, ja annamme mielellämme väliaikaisen numeron, jos haluat testata ja konfiguroida uudet laitteet jo nyt.

Ulkomaille voit joko ensin tilata haluamasi numeron, minkä jälkeen henkilökunta ottaa sinuun yhteyttä yhden työpäivän kuluessa, tai voit soittaa palvelupisteeseemme ja keskustella mahdollisuuksista puhelimitse. Maasta riippuen saamme numeron aktiiviseksi samana työpäivänä tai muutaman päivän kuluessa.

Puhelimet

Jos käytät suosittelemiamme Yealink-puhelimia, voimme määrittää ne valmiiksi ja lähettää ne sinulle. Sen jälkeen voit kytkeä ja pelata.

Ennen klo 22.00 tehdyt tilaukset toimitetaan seuraavana arkipäivänä.

Softphones

Pehmopuhelimet PC-, Mac-, iOS- tai Android-laitteelle ovat ladattavissa 24/7.

SIP-tilit

Voit luoda ja aktivoida/deaktivoida nämä itse 24/7 web-käyttöliittymän kautta. Voit siis helposti luoda tilejä kaikille laitteille, joihin haluat muodostaa yhteyden.

Belfabriek sovellukset

Voit ladata nämä 24/7 kaupoista tai tarjotun latauslinkin kautta.

Laitteiden käyttöönotto

Voit oppia konfiguroinnin, mutta useimmat ihmiset eivät ole siitä kovinkaan innostuneita. Siksi otamme mielellämme tämän vastuun pois asiakkailtamme. Sekä puhelinten valintaan ja tilaamiseen liittyvä "vaiva". Jotta tämä olisi mahdollista, olemme panostaneet voimakkaasti softapuhelimien keskitettyyn konfigurointiin ja Yealink-pöytäpuhelinten automaattiseen jakelukeskukseen.

Kiintopuhelimet toimitetaan valmiiksi konfiguroituina omasta varastostamme. Keskitettyyn toimipaikkaan, mutta myös esimerkiksi eri toimipisteisiin tai yksittäisten työntekijöiden yksityisiin osoitteisiin. Useimmissa tapauksissa sovelletaan seuraavaa: tilattu ennen klo 22:00, toimitetaan seuraavana päivänä valitsemaasi työpaikkaan! Jos osoite on "kauempana" Euroopassa, laitteet toimitetaan UPSilla 2-3 työpäivän kuluttua.

Työntekijät saavat latauslinkit valmiiksi konfiguroituihin softapuhelimiin työpöytä- ja/tai mobiilikäyttöön.

Organisaatioille, joilla on yli 100 käyttäjää, tarjotaan mahdollisuus saada softphone-ympäristö brändättyä yrityksen identiteetin mukaisesti. Tämä voidaan toteuttaa yhden kuukauden kuluessa (suunnittelu, toteutus ja käyttöönotto). Kysy vaihtoehtoja!

Edut yhdellä silmäyksellä:

  • Uusien laitteiden nopea ja helppo käyttöönotto

  • Esikonfiguroitu ja sitä voidaan hallita etänä.

  • Säännölliset laiteohjelmistopäivitykset (etänä)

  • Merkkiympäristö mahdollinen ~100 käyttäjältä

Tapaa softapuhelimesi

Oletko fanaattinen Skyper? Vai soitatko puhelut toisella ohjelmistolla? Sitten tiedät jo, mikä softapuhelin on: ohjelma, jonka avulla voit soittaa puheluita tietokoneella. Aivan kuten kannettavassa tietokoneessa, matkapuhelimessa tai tabletissa. Jos Windows, Linux, Android tai iOS tuntuvat kotoisilta, on todennäköistä, että softapuhelin toimii. Mutta kumman valitset?

Jos käytät puhelinjärjestelmäämme, Belfabriek-softphone on paras vaihtoehto. Erityisesti siksi, että softapuhelimemme toimii saumattomasti puhelinjärjestelmän kanssa ja kaikki tärkeät asetukset on määritetty valmiiksi. Todellinen plug & call -ratkaisu, koska sinun tarvitsee vain syöttää salasanasi tai skannata QR-koodi (uusi ominaisuus!) päästäksesi "ilmaan". Sen helpommaksi se ei tule! Myös kätevää: osoitekirja toimii softphone-ympäristössä.

Yhdistää se? Ei mitään ongelmaa!

Belfabriek-puhelinjärjestelmä toimii softapuhelimilla, mutta myös softapuhelinten, tavallisten puhelimien ja mobiililaitteiden yhdistelmällä. Sinä päätät ihanteellisen kokoonpanon! Mitä työntekijä X tai Y tarvitsee? Kerro sinä meille. Me huolehdimme sujuvasta käyttöönotosta. Hyvä tietää: Softphone on osa Belfabriek-puhelinjärjestelmää. Siihen ei siis liity mitään kustannuksia.

Viisi suurinta etua

  • Säännölliset uudet päivitykset

  • Esikonfiguroitu ratkaisu

  • Helppo ottaa käyttöön QR-koodin avulla

  • Pääsy keskitettyyn osoitekirjaan

  • 100 työasemaa? Softphonen brändäys mahdollista!

feature-image-2

Yrityksesi puhelinnumero juuri haluamallasi tavalla

Rekisteröi puhelinnumerosi Belfabriekiin, niin voit käyttää käteviä sovelluksiamme ja ominaisuuksiamme.

Saat reaaliaikaisen pääsyn tärkeimpiin tilastoihin ja voit säätää kaikkia asetuksia yhdellä napsautuksella. Missä tahansa, milloin tahansa.

Selkeät yhteydet ja hinnat eivät ole ainoita syitä, miksi yrittäjät rekisteröivät puhelinnumeronsa Belfabriekiin. Runsaan ominaisuuspakettimme ansiosta saat enemmän toimintoja, joita muut palveluntarjoajat eivät voi tarjota.

Yhtä tärkeää on se vapaus ja hallinta, joka sinulla on sovellustemme ansiosta.

Kaappaa ruuhkahuippuliikenne

Valtavan onnistunut markkinointikampanja? Ilmaista julkisuutta valtakunnallisissa tiedotusvälineissä? Onnistunut Google Ads -kampanja? Kiitettävät arvostelut vertailusivustolla? Ei ongelmaa!

Kansainvälinen puhelinliikenne

Toimitatko puhelut kotimaahan vai muihin maihin? Ei ongelmaa!

Keskusliikkeen puhelinnumero

IVR-alustamme voi jakaa satoja samanaikaisia puheluita kaikkiin konttoreihisi eri puolilla maata.

Kuiskaus

Monilla yrittäjillä on useita numeroita useita tarkoituksia tai verkkokauppoja varten. Tällöin on hyödyllistä tietää heti keskustelun alussa, mihin puhelinnumeroon soitetaan!

Puhelinvalikko

Asiakkaasi haluaisivat saada jonkun linjalle mahdollisimman pian. Kaikki kollegat eivät osaa vastata kaikkiin kysymyksiin. Puhelimen valintavalikon avulla saat soittajat mahdollisimman nopeasti oikealle henkilölle.

Puhelun tallennus

"Tämä puhelu voidaan nauhoittaa palvelumme laadun varmistamiseksi." Yritysnumeroon soittavat kuulevat säännöllisesti samanlaisen ilmoituksen. On todennäköistä, että näitä numeroita isännöi Belfabriek.

Puhelutilastot

Sinulla on yrityspuhelinnumero, jotta asiakkaasi voivat tavoittaa sinut helposti. Haluat keskustella useampien soittajien kanssa ja palvella heitä paremmin. Mutta mistä tiedät, saavutatko tavoitteesi? Mittaaminen on tietämistä.

Soita suodatin

Onko olemassa soittajia, joiden et haluaisi antaa soittaa tiettyyn numeroon jostain syystä? Voit helposti estää heidät puhelujen suodatusominaisuuden avulla.

Soittajajono

Toisinaan soittajia on enemmän kuin puhelimessa on henkilökuntaa. Tällaiset puhelinpiikit on helppo hallita soittojonon avulla, joka on loistava ominaisuus, joka on kaikkien Belfabriekin asiakkaiden käytettävissä.

Suoraan eteenpäin

Puhelinnumerosi on virtuaalinen numero. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen saapuva puhelu ohjataan numeroon. Tämä voi olla lankapuhelin tai matkapuhelin.

Tekstistä puheeksi bot ✨

Haluatko tervetuliaisviestin numeroosi? Etkö pidä omasta äänestäsi? Ja onko ammattimaisen ääninäyttelijän palkkaaminen sinulle liian kallista?

Tekstiviestien lähetystyökalu

Lyhyet viestit asiakkaille tekstiviestit ovat erinomainen väline. Mutta miten lähetät niitä suurille ryhmille? Belfabriekin tekstiviestityökalu on todellinen taivaanlahja.

Tervetuliaisviesti

"Kiitos soitostanne..." on ensimmäinen asia, jonka kuulet, kun soitat ammattitaitoiseen yritykseen.

Tilastot sähköpostitse

Päivittäinen, viikoittainen tai kuukausittainen puhelutilastokatsaus kätevästi postissa. Mukana tietysti puhelinnumerosi.

VIP Whitelist

Haluatko antaa yrityspuhelinnumerosi käyttöoikeuden vain tietylle yhteyshenkilöryhmälle? VIP-valkoluettelon avulla varmistat, että linjat pysyvät vapaina niille, joille puhelinnumerosi on tarkoitettu.

Vaihda määränpää

Soittajat ohjataan kaikkiin puhelimiin: lankapuhelimiin, matkapuhelimiin, VOIP-puhelimiin tai perinteisiin puhelimiin. Voit vaihtaa määränpäätä milloin ja niin usein kuin haluat.

Vastaaja

Älä koskaan menetä puhelua, kun kaikki kollegasi ovat varattuja tai et ole tilapäisesti tavoitettavissa.

Webhook

Laajennusten joustava vaihtaminen oman verkkosivuston kautta webhookin avulla.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: