Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138
hero-systems-background
hero-systems-transparent

Tilaa yrityspuhelinjärjestelmäsi jo tänään

Toimii kaikilla työasemillasi ja laitteillasi - kotona ja toimistossa.

Helppo pääsy

Järjestelmä, joka toimii kaikille työntekijöille, missä tahansa paikassa ja missä tahansa toimistossa tai kotitoimistossa.

Hanki uusi kova puhelin pöydällesi

Käytä nykyistä matkapuhelintasi

Asenna Belfabriek-sovellus tietokoneellesi.

Asenna Belfabriek-mobiilisovellukset iOS:lle tai Androidille.

Ominaisuudet, joita rakastat!

Flexible Billing

Voit helposti tehdä tilauksen verkkosivuillamme 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Alla on tuotekohtaiset toimitusajat:

Puhelinnumerot

Maasta ja sarjasta riippuen voimme myöntää ja aktivoida numerot suoraan tai meidän on ensin rekisteröitävä ne nimellesi asianomaisessa valtion organisaatiossa.

Onko sinulla jo numero ja haluatko siirtää sen Belfabriekiin? Tämä on mahdollista, ja sitä säännellään lailla. Voimme siirtää numeron meille, ja annamme mielellämme väliaikaisen numeron, jos haluat testata ja konfiguroida uudet laitteet jo nyt.

Ulkomaille voit joko ensin tilata haluamasi numeron, minkä jälkeen henkilökunta ottaa sinuun yhteyttä yhden työpäivän kuluessa, tai voit soittaa palvelupisteeseemme ja keskustella mahdollisuuksista puhelimitse. Maasta riippuen saamme numeron aktiiviseksi samana työpäivänä tai muutaman päivän kuluessa.

Puhelimet

Jos käytät suosittelemiamme Yealink-puhelimia, voimme määrittää ne valmiiksi ja lähettää ne sinulle. Sen jälkeen voit kytkeä ja pelata.

Ennen klo 22.00 tehdyt tilaukset toimitetaan seuraavana arkipäivänä.

Softphones

Pehmopuhelimet PC-, Mac-, iOS- tai Android-laitteelle ovat ladattavissa 24/7.

SIP-tilit

Voit luoda ja aktivoida/deaktivoida nämä itse 24/7 web-käyttöliittymän kautta. Voit siis helposti luoda tilejä kaikille laitteille, joihin haluat muodostaa yhteyden.

Belfabriek sovellukset

Voit ladata nämä 24/7 kaupoista tai tarjotun latauslinkin kautta.

Laitteiden käyttöönotto

Voit oppia konfiguroinnin, mutta useimmat ihmiset eivät ole siitä kovinkaan innostuneita. Siksi otamme mielellämme tämän vastuun pois asiakkailtamme. Sekä puhelinten valintaan ja tilaamiseen liittyvä "vaiva". Jotta tämä olisi mahdollista, olemme panostaneet voimakkaasti softapuhelimien keskitettyyn konfigurointiin ja Yealink-pöytäpuhelinten automaattiseen jakelukeskukseen.

Kiintopuhelimet toimitetaan valmiiksi konfiguroituina omasta varastostamme. Keskitettyyn toimipaikkaan, mutta myös esimerkiksi eri toimipisteisiin tai yksittäisten työntekijöiden yksityisiin osoitteisiin. Useimmissa tapauksissa sovelletaan seuraavaa: tilattu ennen klo 22:00, toimitetaan seuraavana päivänä valitsemaasi työpaikkaan! Jos osoite on "kauempana" Euroopassa, laitteet toimitetaan UPSilla 2-3 työpäivän kuluttua.

Työntekijät saavat latauslinkit valmiiksi konfiguroituihin softapuhelimiin työpöytä- ja/tai mobiilikäyttöön.

Organisaatioille, joilla on yli 100 käyttäjää, tarjotaan mahdollisuus saada softphone-ympäristö brändättyä yrityksen identiteetin mukaisesti. Tämä voidaan toteuttaa yhden kuukauden kuluessa (suunnittelu, toteutus ja käyttöönotto). Kysy vaihtoehtoja!

Edut yhdellä silmäyksellä:

  • Uusien laitteiden nopea ja helppo käyttöönotto

  • Esikonfiguroitu ja sitä voidaan hallita etänä.

  • Säännölliset laiteohjelmistopäivitykset (etänä)

  • Merkkiympäristö mahdollinen ~100 käyttäjältä

hero-functions

Web-käyttöliittymä

Käyttäjäystävällisen ja hyvin kehitetyn verkkokäyttöliittymän avulla voit helposti hallita tärkeitä asetuksia ja yhteystietoja järjestelmässä. Etkö halua huolehtia siitä itse? Soita meille maksutta tai lähetä sähköpostia tukihenkilöillemme, jotka tekevät muutokset mielellään puolestasi.

Osoitekirja

Osoitekirja on toiminto, joka on ollut kysytty jo vuosia ja johon ei usein törmää muualla. Osoitekirjaan voit helposti syöttää sisäiset ja ulkoiset yhteystietosi ja vastaavat puhelinnumerot ja synkronoida ne kaikkiin organisaatiossasi käytössä oleviin laitteisiin. Se toimii sekä kiinto- että softapuhelimilla, joten kaikilla on tärkeimmät puhelinnumerot käden ulottuvilla.

Saatavuus

Jos haluat käyttää sitä, voit määrittää työntekijöiden saatavuuden. Puhelinvaihteet eivät oikeastaan ota tätä huomioon (niiden on vain välitettävä puhelut eteenpäin), mutta yksi puhelinjärjestelmän hyödyllisimmistä toiminnoista on: kuka on tavoitettavissa ja käytettävissä vastaamaan puhelimeen? Asettamalla yksinkertaisesti saavutettavuusaikataulun, jota voit myös helposti säätää, alustamme tietää tarkalleen, kenelle puhelu voidaan ohjata milloin tahansa.

Tilastot

Online-tilastot kaikista saapuvista puheluista selkeällä käyttöliittymällä. Mitkä ovat viikon kiireisimmät päivät, vuorokauden kiireisimmät ajat. Kuinka monta puhelua konttori vastaanottaa? Mikä on puhelun keskimääräinen kesto?

Omistajalle/yrittäjälle tai puhelinkeskuksen johtajalle tarjotaan tärkeimmät tiedot kätevässä kojelaudassa. Ja jos haluat tietää lisää, voit helposti ladata kaikki tiedot tietokoneellesi.

Yhteystiedot ja osastot

Onko organisaatiossasi useita yhteyshenkilöitä, jotka hoitavat puhelinyhteyksiä? Haluatko antaa tietyt numerot toiselle toimistolle tai osastolle? Tai jaa lasku tai anna sille tietty viite. Voit helposti välittää kaiken tämän hallinnollemme.

Tapaa softapuhelimesi

Oletko fanaattinen Skyper? Vai soitatko puhelut toisella ohjelmistolla? Sitten tiedät jo, mikä softapuhelin on: ohjelma, jonka avulla voit soittaa puheluita tietokoneella. Aivan kuten kannettavassa tietokoneessa, matkapuhelimessa tai tabletissa. Jos Windows, Linux, Android tai iOS tuntuvat kotoisilta, on todennäköistä, että softapuhelin toimii. Mutta kumman valitset?

Jos käytät puhelinjärjestelmäämme, Belfabriek-softphone on paras vaihtoehto. Erityisesti siksi, että softapuhelimemme toimii saumattomasti puhelinjärjestelmän kanssa ja kaikki tärkeät asetukset on määritetty valmiiksi. Todellinen plug & call -ratkaisu, koska sinun tarvitsee vain syöttää salasanasi tai skannata QR-koodi (uusi ominaisuus!) päästäksesi "ilmaan". Sen helpommaksi se ei tule! Myös kätevää: osoitekirja toimii softphone-ympäristössä.

Yhdistää se? Ei mitään ongelmaa!

Belfabriek-puhelinjärjestelmä toimii softapuhelimilla, mutta myös softapuhelinten, tavallisten puhelimien ja mobiililaitteiden yhdistelmällä. Sinä päätät ihanteellisen kokoonpanon! Mitä työntekijä X tai Y tarvitsee? Kerro sinä meille. Me huolehdimme sujuvasta käyttöönotosta. Hyvä tietää: Softphone on osa Belfabriek-puhelinjärjestelmää. Siihen ei siis liity mitään kustannuksia.

Viisi suurinta etua

  • Säännölliset uudet päivitykset

  • Esikonfiguroitu ratkaisu

  • Helppo ottaa käyttöön QR-koodin avulla

  • Pääsy keskitettyyn osoitekirjaan

  • 100 työasemaa? Softphonen brändäys mahdollista!

feature-image-2

Yrityksesi puhelinnumero juuri haluamallasi tavalla

Rekisteröi puhelinnumerosi Belfabriekiin, niin voit käyttää käteviä sovelluksiamme ja ominaisuuksiamme.

Saat reaaliaikaisen pääsyn tärkeimpiin tilastoihin ja voit säätää kaikkia asetuksia yhdellä napsautuksella. Missä tahansa, milloin tahansa.

Selkeät yhteydet ja hinnat eivät ole ainoita syitä, miksi yrittäjät rekisteröivät puhelinnumeronsa Belfabriekiin. Runsaan ominaisuuspakettimme ansiosta saat enemmän toimintoja, joita muut palveluntarjoajat eivät voi tarjota.

Yhtä tärkeää on se vapaus ja hallinta, joka sinulla on sovellustemme ansiosta.

Digitaalinen vastaaja

Sinun ei tarvitse enää koskaan jättää väliin yhtäkään puhelua. Ei edes silloin, kun kaikki linjasi ovat varattuja, jono on liian pitkä tai et voi vastata puheluun jostain muusta syystä.

Ennakkoilmoitusääni

Yritysten omistajat käyttävät usein useita numeroita, joista jokainen on tarkoitettu eri tarkoitukseen tai verkkokauppaan. Näissä tapauksissa on hyödyllistä saada tieto siitä, mihin yrityspuhelinnumeroon puhelu tulee.

Kansalliset ja kansainväliset puhelut

Kansalliset ja kansainväliset puhelutoimitukset? Ei ongelmaa!

Musta lista

Onko olemassa soittajia, joiden et jostain syystä haluaisi soittaa johonkin numeroosi? Estä heidän puhelunsa helppokäyttöisellä mustalla listallamme ja pidä linjasi auki tärkeille puheluille.

Puhelinjono

Joskus samanaikaisten soittajien määrä saattaa ylittää käytettävissä olevan henkilöstön määrän. Voit pysyä näiden ruuhkahuippujen yläpuolella virtuaalisella jonolla, joka on kätevä ominaisuus, joka on kaikkien Belfabriekn asiakkaiden käytettävissä.

Puhelinvalikko

Liikekumppanisi tai asiakkaasi haluavat saada työntekijän linjalle mahdollisimman nopeasti. Useimmilla työntekijöillä ei kuitenkaan ole vastausta kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Puhelinvalikon avulla soittajat saavat oikean henkilön linjalle heti.

Puhelun tallennus

"Tämä keskustelu voidaan nauhoittaa laadunvarmistusta varten." Jos soitat palvelunumeroihin, kuulet säännöllisesti käytettävän tämänsuuntaisen viestin. Ja jos ne ovat hollantilaisia palvelunumeroita, on todennäköistä, että ne ovat Belfabriekn isännöimiä.

Puhelun ylivuodon käsittely

Villisti onnistunut markkinointikampanja? Ilmaista julkisuutta valtakunnallisissa tiedotusvälineissä? Karkuun runneltu Adwords-kampanja? Rave-arvostelut vertailusivustolla? Ei ongelmaa! Meille ei ole ongelma edes kiireisin puhelujen ruuhkahuippu.

Puhelutilastot sähköpostitse

Päivittäinen, viikoittainen tai kuukausittainen puhelutilastokatsaus kätevästi postissa. Mukana tietysti puhelinnumerosi.

Suora soitonsiirto

Yritysnumerosi on virtuaalinen puhelinnumero. Tämä tarkoittaa, että saapuvat puhelut ohjataan valitsemaasi puhelinnumeroon. Tämä voi olla lankapuhelin, matkapuhelin tai jopa offshore-puhelinkeskus. Sinä päätät, missä puheluihin vastataan.

Tekstiviestityökalu

Tekstiviestit ovat erinomainen tapa välittää lyhyitä tekstejä asiakkaillesi. Mutta miten lähetät tekstiviestin suurille ryhmille?

Tervehdysviesti

"Kiitos soitostanne..." on yleensä ensimmäinen asia, jonka kuulee, kun soittaa ammattijärjestöön.

Tilastot

Palvelunumeron tai yritysnumeron päätavoitteena on optimoida organisaatiosi saatavuus. Haluat palvella enemmän asiakkaita ja tarjota parempaa palvelua. Mutta mistä tiedät, saavutatko nämä tavoitteet? Numerot eivät valehtele.

Usean haarakonttorin puhelinnumero

IVR-järjestelmämme voi jakaa satoja samanaikaisia puheluita valtakunnalliseen toimipisteverkkoon.

VIP-valkoluettelo

Haluatko rajoittaa puhelinnumerosi käytön vain rajoitettuun yhteystietoryhmään? VIP-valkoluettelon avulla voit pitää linjasi auki niille henkilöille, joille numerosi on tarkoitettu.

Vaihda laajennus

Palvelunumerosi on virtuaalinen puhelinnumero. Tähän numeroon tulevat puhelut yhdistyvät automaattisesti nykyisiin puhelimiin. Nämä voivat olla lankapuhelimia, matkapuhelimia, VOIP-puhelimia tai perinteisiä puhelimia.

Webhook

Määritä ja päivitä kohteen numerot verkkosivustollasi webhookin avulla.

Kokeile Belfabriek-järjestelmää jo tänään!

Järjestelmä, joka toimii kaikille työntekijöille: kotona ja toimistossa.

Kokeile nyt!