Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Yritysten puhelinnumerot | Yrityspuhelinnumerotyypit Suomi

Julkaistu osoitteessa Asiakaspalvelun puhelinnumerot

Yleiskatsaus organisaatioiden käytettävissä oleviin palvelunumeroihin

Liikemaailmaa on mahdotonta kuvitella ilman palvelunumeroita. Tiesitkö, että suurin osa Suomen 500 suurimmasta yrityksestä käyttää 0800- tai 075-numeroa?

Haluaisitko asiakasystävällisen kansallisen puhelinnumeron mainoskampanjaasi, palvelulinjaasi tai verkkokauppaasi varten? Lisämaksullinen numero tai yritysnumero on erinomainen ratkaisu, joka antaa sinulle valtakunnallisen, palvelukeskeisen imagon. Mutta minkä tyyppinen numero sopii parhaiten organisaatiollesi?

Yhteysnumerotyypit

Organisaatioiden yhteystietonumeroita on monenlaisia. Voit tilata tärkeimpiä näistä houkuttelevalla liittymällä: paikalliset kiinteät numerot, maksuttomat numerot ja nyt myös kansalliset 075-numerot.

Tämän lisäksi Belfabriek tarjoaa myös ulkomaisia puhelinnumeroita. Seuraavassa esitetään lyhyesti, mikä tekee kustakin numerosta ainutlaatuisen.

Maksuttomat 0800-numerot

Nämä numerot ovat erittäin suosittuja soittajien keskuudessa, koska ne ovat maksuttomia. Numeron haltija huolehtii puheluista perittävistä maksuista, mikä tekee soittajien kynnyksestä mahdollisimman alhaisen. Nämä numerot ovat suosittuja tappiollisia numeroita: esimerkiksi maksuton numero, josta voi tilata pizzan tai taksin.

Kansalliset 075-numerot

075-numerot ovat muita kuin maantieteellisiä numeroita, jotka rekisteröidään erikseen. Soittaja soittaa aina paikallishintaan. Ensisilmäyksellä nämä numerot muistuttavat eniten "tavallisia" numeroita, mutta ne tarjoavat silti kaikki virtuaalisten numeroiden tarjoamat lisäominaisuudet: ne ovat valtakunnallisesti houkuttelevia, koska ne eivät liity suoraan tiettyyn kaupunkiin tai alueeseen, soittajalle aiheutuvat kustannukset ovat samat kuin tavallisissa paikallisnumeroissa, numeron omistaja voi käyttää rajattomasti kaikkia lisätoimintoja, kuten valintavalikkoa, puhelujonoa, puhepostia ja monia muita muista palvelunumeroista tuttuja lisäominaisuuksia.

Jos päätät rekisteröidä 075-puhelinnumeron Belfabriekiin, voit soittaa ilmaiseksi (sovelletaan kohtuullisen käytön periaatteita). Keskimääräisellä käytöllä et siis koskaan maksa puhelumaksuja.

Paikalliset kiinteät puhelinnumerot


Belfabriekissä on mahdollista rekisteröidä jokaisen Suomen kaupungin suuntanumero. Esimerkiksi Helsinki 09, Turku 02 ja Oulu 08.


Ulkomaiset puhelinnumerot

Belfabriekissa voit myös rekisteröidä maksuttomia, kansallisia ja paikallisia puhelinnumeroita ulkomailta ja ohjata ne omaan numeroosi. Ajattele esimerkiksi Lontoon 204-numeroa tai amerikkalaista 0800-numeroa. Periaatteessa kaikki Yhdysvaltojen, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Euroopan puhelinnumerot voidaan rekisteröidä.

Helposti muistettavat puhelinnumerot


Jos haluat kannustaa potentiaalisia asiakkaita soittamaan sinulle, on hyvä, jos sinulla on numero, joka on helppo muistaa. Tällainen luku koostuu mieluiten yksinkertaisista kuvioista. Esimerkki tällaisesta numerosta on 0800 111 333. Belfabriek pitää jatkuvasti luetteloa helposti muistettavista puhelinnumeroista, jotka voit rekisteröidä ilman lisäkustannuksia.

Etkö löydä haluamaasi puhelinnumeroa verkkosivuiltamme? Ota sitten yhteyttä asiakaspalveluumme ilman velvoitteita. He puhuvat englantia, saksaa, espanjaa ja hollantia. He voivat auttaa sinua rekisteröimään ihanteellisen puhelinnumerosi.

Uutta puhelinta ei tarvita: toimii nykyisellä puhelimellasi.

Sinun ei tarvitse ostaa erityistä tai uutta puhelinta tai puhelinvaihteistoa palvelunumeroasi varten. Palvelunumero on virtuaalinen numero. Tämä tarkoittaa, että puhelut toimitetaan suoraan olemassa olevaan puhelimeesi alustamme kautta: sekä kiinteään että matkapuhelimeen.

Sinä valitset

Vuodesta 2000 lähtien De Belfabriek on ollut ensimmäinen puhelinyhtiö, joka on keskittynyt kokonaan 0800- ja 075-numeroiden rekisteröintiin. Liittymämme sisältää kaikki ilmaiset lisäominaisuudet, kuten digitaalisen puhelinvastaajan, valintavalikon, puhelujonon, puhelutallennuksen ja kattavat tilastot ilmaisella iOS- tai Android-sovelluksellamme. Numerot annetaan juoksevasti. Joten: ensin tullutta palvellaan ensin. Älä siis odota liian kauan hakemuksen tekemisessä.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: