Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Ihanteellinen freelancereille ja aloittaville yrittäjille: kiinteä numero matkapuhelimeesi!

Julkaistu osoitteessa Asiakaspalvelun puhelinnumerot

Haluatko paikallisen puhelinnumeron vai ylimääräisen puhelinnumeron yrityspuheluita varten? Silloin kiinteä numero matkapuhelimessa on ihanteellinen ratkaisu! Voit helposti pyytää numeron ja käyttää sitä heti. Näin sinut tavoittaa aina, olitpa missä tahansa.

Oma yritysnumerosi ikuisesti

Ja: voit aina pitää tämän numeron yrityksesi käytössä. Vaikka ostaisit uuden mobiililaitteen ja uuden liittymän ja saisit siksi uuden matkapuhelinnumeron, Belfabriek-numerosi pysyy samana. Sinun ei siis tarvitse tilata kaikkia esitteitä ja mainosmateriaalia uudelleen.

Joustava kytkentä

Tuleeko sinusta kiireisempi? Siirrä sitten Belfabriek-numerosi toiseen laitteeseen, esimerkiksi kumppanisi tai kollegasi laitteeseen. Kun olet töissä, kollegasi voi vastata saapuviin puheluihin. Näin et menetä yhtään myyntiä!

Aktivoi toiminnot helposti

Ja tietysti voit aktivoida numeroon kaikenlaisia toimintoja. Voit tehdä sen itse portaalimme kautta, tai me voimme tehdä sen puolestasi! Haluatko nauhoittaa keskusteluja? Se on mahdollista. Haluatko tervetuliaisviestin? Puhelinvalikon? Kerro meille, niin rakennamme sen sinulle!

Rekisteröi oma yrityspuhelinnumerosi jo tänään, niin olet valmis tulevaisuuteen! Tai lue toinen artikkeli kiinteästä matkapuhelimesta matkapuhelimeen soittamisesta !

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: