Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Jos olet rekisteröinyt puhelinnumerosi Belfabriekiin, voit määrittää, miten haluat vastaanottaa puhelut. Haluatko esimerkiksi, että matkapuhelimesi soi aina, kun puhelu tulee, vaikka sovellus ei olisi päällä? Voit: anna meille matkapuhelinnumerosi, niin me ohjaamme kaikki saapuvat puhelut matkapuhelimeesi.

Voimme myös soittaa kuulutusäänen, jotta kun vastaat puhelimeen matkapuhelimella, kuulet ja tiedät, että kyseessä on saapuva yrityspuhelu.

Erottele helposti työ- ja yksityispuhelut toisistaan

Näin voit helposti saada työ- ja yksityispuhelut erikseen yhteen matkapuhelimeen. Sinulla on yrityspuhelinnumero ja yksityinen matkapuhelinnumero 1 puhelimessa. Toisin sanoen: kiinteä matkapuhelin.

Välitämme puhelut suoraan matkapuhelimeesi. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta vastaanottaaksesi nämä puhelut. Teemme reitityksen telekeskuksissamme, jossa laitamme saapuvan puhelinliikenteen suoraan takaisin puhelinverkkoon matkapuhelinoperaattoreille näiden osapuolten kanssa tekemämme yhteenliittämisen kautta. Tämä saattaa maksaa meille hieman enemmän, mutta se tarkoittaa, että saat parhaan puhelunlaadun. Miljardeja euroja on investoitu matkaviestinverkkoihin ja tekniikkaan, jonka avulla taskussa oleva nukkuva puhelin voidaan herättää, kun puhelu saapuu sinulle mastojen kautta. Toimitamme mielellämme puhelut matkapuhelimeesi tämän virallisen yhteenliittämisen kautta. Näin voit olla varma, ettet menetä yhtään puhelua. Toinen tapa toimittaa puhelut matkapuhelimeesi on softphone, eli matkapuhelimeesi asennettava ohjelmisto, joka odottaa komentoa ("saapuva puhelu") ja käynnistyy sitten. Tämän jälkeen yhteys muodostetaan Internetin kautta matkapuhelimeesi, ja puhelu soitetaan tällä tavoin.

Toimitus softapuhelimen kautta

Puhelua ei siis soiteta matkapuhelinoperaattorin verkon kautta, ja näin säästetään matkapuhelun soittamisesta perittäviltä yhteenliittämismaksuilta. Loppujen lopuksi puhelu on nyt muuttunut edestakaisin kulkeviksi datapaketeiksi. Matkapuhelinverkot näkevät datan, eivät ääntä, ja tämä liikenne sisältyy datapakettiisi (tarkista, onko sinulla rajoittamaton datapaketti puhepakettisi yhteydessä, muuten maksat silti tästä puhelusta, joka näyttäisi olevan halvempi).

On kuitenkin suuri mutta... Puheyhteyttä voi tietenkin siirtää Internetin kautta, ja se toimii hyvin kiinteissä Internet-yhteyksissä, toimisto- ja kotipaikkojen välillä, mutta puheyhteys kiinteän laitteen ja mobiililaitteen välillä tai kahden mobiililaitteen välillä mobiiliverkossa on ja pysyy vaikeana. Tästä syystä matkaviestinverkot ovat tehneet eron puheliikenteen (josta veloitetaan minuutteina ja joka kulkee matkapuhelinnumeron kautta) ja dataliikenteen (josta veloitetaan gigatavuina) välillä.

Puheliikenne on etusijalla, ja sitä käsitellään matkaviestinverkoissa erityisellä tavalla. Se on aina kalliimpi kuin tavallinen Internet-paketti. Miksi? Koska ääni on herkempää. Et halua kaikuja, häiriöitä tai viiveitä, ja tietenkin haluat aina, että puhelimesi soi, kun puhelu tulee!

Olet siis lukenut matkaviestinnän yhteenliittämisnopeuksista, puhe- ja dataliikenteestä ja tiedät, että ääni vaatii hieman enemmän huomiota ja priorisointia verkoissa. Ja että matkapuhelimesi reagoi laitteistollisesti matkapuhelinverkkoihin. Kun suuri toimija, kuten Vodafone tai T-Mobile, aktivoi tai laajentaa matkaviestinverkkoa, se tekee sen vain sellaisilla laitteilla, joista se tietää varmasti, että ne on täysin viritetty kaikkiin saatavilla oleviin mobiililaitteisiin. Näin siitä on tullut yksi toimiva kokonaisuus, ja matkapuhelin toimii aina normaalisti.

Puhe internetin kautta matkapuhelimeen: miten se toimii?

Nyt tulemme ehkä tärkeimpään osaan: ääni internetin kautta matkapuhelimeen.

Vuosien mittaan on aina tullut uusia yrityksiä, jotka yrittävät keksiä puhelinpalvelun uudelleen tai tehdä siitä halvempaa. Miten? Kehittämällä sovelluksia, joilla voit vastaanottaa saapuvia puheluita. Tällä tavalla ei kuitenkaan koskaan saavuteta samanlaista laatua eikä varsinkaan luotettavuutta kuin tarjoamalla puheluita matkapuhelimeen matkapuhelinoperaattoreiden puheverkon kautta. Ja nyt tiedät miksi: ääni on vain hieman erikoisempaa kuin data, se vaatii enemmän erikoistumista ja sen hinta on korkeampi. Toisaalta, kuvittele, että kaikki asentavat sovelluksen matkapuhelimeensa, annamme puhelujen tulla matkapuhelinoperaattoreiden dataverkon kautta, maksamme datasta eikä mitään yhteenliittämistä, se säästää miljoonia, ellei jopa miljardeja! Valitettavasti tämä ei toimi. Joten miksi ei?

Tärkein syy on se, että sovellukset eivät ole enää aktiivisia tietyn ajan kuluttua. Ne siirtyvät lepotilaan. Näin säästetään matkapuhelimen akkua. Jos et ole käynnistänyt sovellusta lainkaan, se ei siirry lepotilaan eikä toimi lainkaan.

Siksi (lyhyesti sanottuna) 100-prosenttisen luotettavien puheluiden toimittaminen matkapuhelimeen ei onnistu. Ei koskaan.

Matkapuhelimen akun pitäisi kestää mahdollisimman pitkään. Tätä käyttäjät haluavat, että he voivat ladata puhelimensa yöllä ja seuraavana aamuna akku on täynnä ja kestää koko päivän. Ja se ei onnistu, jos laitat puhelimesi päälle koko päivän sovelluksen ollessa päällä. Sovellus siirtyy siis jonkin ajan kuluttua lepotilaan, tai se ei ole lainkaan aktiivinen, jos et ole käynnistänyt sitä joka päivä.

On tietysti olemassa kiertoteitä. On jopa olemassa virallisia protokollia, joiden avulla voit käynnistää tai herättää sovelluksia etänä. Ainut vain: se ei koskaan toimi yhtä luotettavasti kuin virallinen reitti, jossa puhelu tarjotaan matkapuhelimen yhteenliitännän kautta matkapuhelimeen. Aina on tilanteita, joissa sovellus ei käynnisty tai käynnistyy liian myöhään. Tästä ei voi koskaan olla 100-prosenttisen varma. Matkapuhelimesi tila on siis tärkeä: onko se lukitustilassa?

Lue asiasta Applen sivuilta tai Redditin foorumilta Voip Push Not Received.

Voit myös googlettaa: Voip-sovellus ei herää puheluun

Voit myös usein lukea hyviä arvosteluja osapuolista, jotka toimittavat puheluita sovelluksen kautta: Kun ihmiset testaavat palvelua, heillä on sovellus auki, ja 99 prosentissa tapauksista se sujuu hyvin. Vasta päivän tai kahden kuluttua siinä alkaa esiintyä ongelmia, ja: Mistä tiedät, että menetät puhelun? Soittaja ei todennäköisesti soita sinulle uudelleen tai lähetä sinulle sähköpostia.

Tietoja Belfabriek Softphonesta

Belfabriekillä on myös hyvä softapuhelin, joka toimii sekä matkapuhelimessa että tietokoneella. Ja siinä on kaikki protokollat (CallKit Apple) ja push-ilmoitukset, joita me käytämme, jotta saamme tämän toimimaan. Mutta: meidän softphonejamme käytetään pääasiassa tietokoneilla (silloin voit soittaa kuulokkeilla, etkä tarvitse enää pöytäpuhelinta), eikä niinkään usein matkapuhelimilla. Tai softphonea käytetään lähtevien puheluiden soittamiseen yrityspuhelinnumerollasi. Kyllä, sekin toimii aina hyvin.

Luotettava kiinteästä verkosta mobiiliin -ratkaisu kaikille

Emme keksi toimialaa tai ammattikuntaa, jossa asiakas sanoisi: haluan kiinteän verkon ja matkapuhelimen välisen ratkaisun, eikä minua haittaa, jos puhelu jää silloin tällöin saamatta. Ehkäpä festivaalijärjestäjä, joka odotti paljon liikennettä kahtena päivänä, työskenteli vapaaehtoisten kanssa eikä hänellä ollut budjettia. Ja jos soittaja ei päässyt läpi, yhteys oli huono tai hän joutui soittamaan uudelleen, se ei ollut ongelma.

Mutta eläinlääkäri, kynsistudio, maalari ja muut itsenäiset ammatinharjoittajat, joille jokainen puhelu on tärkeä ja joiden on oletettava, että se tulee perille: on hyvä tietää, että Belfabriek ohjaa kaikki puhelut kiinteästä verkosta matkapuhelimeen virallisesti, oman yhteytensä kautta matkapuhelinoperaattoreihin!

Rekisteröi nyt oma puhelinnumerosi ja anna puheluidesi välittyä täydellisesti matkapuhelimeesi ! Ilman ongelmia ! Ja toiminnoilla, kuten puhelun tallennus, valikkovalikko tai tervetuloteksti !

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: